Ψαριανός: Να τα βρουν Ποτάμι – ΝΔ πριν τις εκλογές

Ψαριανός: Να τα βρουν Ποτάμι – ΝΔ πριν τις εκλογές

Ιούλιος 07, 2018 - 16:17
0 σχόλια

Για προγραμματική συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη πριν τις εκλογές κάνει λόγο ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός.

Ερωτηθείς για το τι μέλλει γενέσθαι στο κόμμα του μετά την αποχώρηση από το Κίνημα Αλλαγής, σε συνέντευξή του στη Βραδυνή της Κυριακής, ο κ. Ψαριανός τονίζει πως «θα κινηθούμε στις ράγες του Ποταμιού. Η θέση μου είναι ότι θα πρέπει να αναζητηθούν οι δυνατότητες προγραμματικής συνεργασίας με τη ΝΔ του κ. Μητσοτάκη πριν τις εκλογές».

Παράλληλα, υπογραμμίζει πως ο ίδιος δεν θα μετέχει σε οποιοδήποτε τυχόν σχέδιο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς πρώτο του μέλημα είναι «να φύγουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

Υπενθυμίζεται πως σε συνέντευξή του στα «ΝΕΑ» λίγες ώρες πριν το κόμμα του λάβει την οριστική απόφαση για αποχώρηση από το Κίνημα Αλλαγής, ο κ. Ψαριανός ξεκαθάρισε πως «είναι απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ», η λογική του οποίου «πρέπει να συντριβεί» και πως δεν παίρνει μεταγραφή για τη ΝΔ.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.