Το ψάχνει για Κυριακόπουλο το ΑΠΟΕΛ

Το ψάχνει για Κυριακόπουλο το ΑΠΟΕΛ

Ιούλιος 15, 2019 - 18:04
0 σχόλια

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος σύμφωνα με δημοσιεύματα γνωστών αθλητικών εφημερίδων της χώρας μας βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα του ΑΠΟΕΛ με τους Κύπριους να γλυκοκοιτάζουν την περίπτωση του Αχαιού άσου του Αστέρα Τρίπολης.

Είναι γεγονός πως ο Γιώργος Κυριακόπουλος αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία που έχει στα χέρια της η αρκαδική ομάδα αξιώνοντας ένα ιδιαίτερα ακριβό πόσο για τον 23χρονό αριστερό μπακ - χαφ.

Όπως λοιπόν προκύπτει το ΑΠΟΕΛ που είναι στα προκριματικά του Champions League και θα παλέψει για την είσοδο του στους ομίλους βλέπει ζεστά την περίπτωση του Γιώργου Κυριακόπουλου και δεν αποκλείεται να υπάρχουν εξελίξεις το επόμενο διάστημα.

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος προέρχεται από μια εξαιρετική και γεμάτη σεζόν με τον Αστέρα Τρίπολης καθώς μέτρησε 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League με 1 γκολ, 4 στο Κύπελλο Ελλάδος με 1 ασίστ και 2 στα προκριματικά του Europa League με 2 τέρματα.

Τέλος, αξίζει να τονίσουμε πως ο Γιώργος Κυριακόπουλος πλην του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στο μικροσκόπιο και των κορυφαίων ομάδων της χώρας μας καθώς κατά το παρελθόν έχουν γραφτεί φήμες για ενδιαφέρον από πλευράς Ολυμπιακού και ΑΕΚ.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.