Προβολή της ταινίας «Ζορμπάς ο Έλληνας» στον ΣΑΟΟ

Προβολή της ταινίας «Ζορμπάς ο Έλληνας» στον ΣΑΟΟ

Δεκέμβριος 12, 2017 - 09:03
0 σχόλια

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Βαλτεσινίκου, θα προβάλει την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017, στις 7:30 μ.μ., στο Εντευκτήριο του Συλλόγου, Β. Δεκάζου 9-11, Τρίπολη, τη βραβευμένη με τρία ΟΣΚΑΡ (1964) ταινία του Μιχάλη Κακογιάννη «Ζορμπάς ο Έλληνας», με τους Άντονυ Κουήν, ΄Αλαν Μπέιτς, Λίλα Κέντροβα, Γιώργο Φούντα, Ειρήνη Παππά και άλλους έλληνες ηθοποιούς. Η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο του Νίκου Καζαντζάκη «Αλέξης Ζορμπάς», με το παγκόσμιο γνωστό συρτάκι του Μίκη Θεοδωράκη. Είσοδος Δωρεάν.

Με την προβολή αυτή ολοκληρώνεται ο κύκλος των εκδηλώσεων του Σ.Α.Ο.Ο. για το έτος Νίκου Καζαντζάκη, αφού συμπληρώνονται φέτος 60 χρόνια από το θάνατό του. Είχε προηγηθεί η παρουσίαση του βιβλίου του πρόσφατα αποθανόντος Αρκάδα Θανάση Μασκαλέρη, Καθηγητή του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Σαν Φρανσίσκο, «Το γήινο Ευαγγέλιο του Νίκου Καζαντζάκη», την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.