Προβολή και διαφήμιση του Πολεμικού Μουσείου Τρίπολης

Προβολή και διαφήμιση του Πολεμικού Μουσείου Τρίπολης

Μάιος 03, 2019 - 11:37
2 σχόλια

Στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, στην Τρίπολη επισκέφθηκε τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα η λοχαγός πεζικού Σταυρούλα Πανταζοπούλου, Διευθύντρια του Πολεμικού Μουσείου παράρτημα Τρίπολης.

Συζήτησαν διάφορα θέματα που αφορούν στην προβολή και διαφήμιση του Πολεμικού Μουσείου της πρωτεύουσας της Αρκαδίας.

Ένα πολεμικό μουσείο που διαθέτει αρκετά αξιόλογα εκθέματα από δωρεές κατά κύριο λόγο και αποτελεί ένα από τα σημεία ενδιαφέροντος των επισκεπτών της πόλης μας.

Το Μουσείο το τελευταίο διάστημα έχει αυξήσει την επισκεψιμότητά του αλλά πρέπει να προβληθεί πολύ περισσότερο και σε αυτό θα είμαστε αρωγοί.

Συζήτησαν επίσης για την συνδιοργάνωση εκδήλωσης για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων που έχει οριστεί η 18η Μαΐου, ενώ ο κ. Γιαννακούρας της υποσχέθηκε να δωρίσει στο Μουσείο και έναν πίνακα όμοιο με αυτόν που υπάρχει στο γραφείο του στην Τρίπολη. Ο πίνακας είναι του Πουσέν με τίτλο "Et in Arcadia ego".

Ο αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε την κα. Πανταζοπούλου για την επίσκεψή της.


2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.