Προβληματισμός, απογοήτευση και όλα ανοιχτά για Παναρκαδικό και ΑΕΚ Τρίπολης

Προβληματισμός, απογοήτευση και όλα ανοιχτά για Παναρκαδικό και ΑΕΚ Τρίπολης

Σεπτέμβριος 02, 2019 - 16:45
14 σχόλια

Τα σενάρια που ήθελαν τον Παναρκαδικό και την ΑΕΚ Τρίπολης να ην μπαίνουν στον Πελοποννησιακό όμιλο και να πηγαίνουν μαζί με τα νησιά, την Ανατολική Αττική και την Στερεά Ελλάδα επαληθεύτηκαν με τον χειρότερο τρόπο.

Βάση των καταρτισμών των ομίλων της νέας Γ' Εθνικής κατηγορίας από την ΕΠΟ για την αγωνιστική σεζόν 2019-2020 οι δύο εκπρόσωποι του Αρκαδικού ποδοσφαίρου βρίσκονται προ μεγάλων και σοβαρών αποφάσεων αναφορικά με την συμμετοχή τους η όχι.

Οι δύο Αρκαδικές ομάδες σε μία από κοινού προσπάθεια θα επιχειρήσουν να χαράξουν μια ξεκάθαρη και συγκεκριμένη γραμμή θέτοντας προς την ΕΠΟ το ουσιαστικό ζήτημα που προκύπτει και έχει να κάνει με τον καταρτισμό του 6ου ομίλου όπου και όρισε η διοργανώτρια αρχή.

Όπως έχει γίνει γνωστό μέσω και της επιστολής τους Παναρκαδικός και ΑΕΚ Τρίπολης αν δεν αλλάξει κάτι δύσκολα θα δώσουν συμμετοχή στον όμιλο αυτό και συνεπώς όλα τα σενάρια  είναι στο τραπέζι με τις επόμενες ώρες να είναι ιδιαίτερα κρίσιμες.

Παναρκαδικός και ΑΕΚ Τρίπολης είναι πιθανό να προβούν στην δημοσιοποίηση από κοινού μιας επιστολής με τα δύο σωματεία να συνεδριάζουν για να έχουμε τελικές αποφάσεις.

Ειδήσεις: 

14 Σχόλια

Ο Παναρκαδικός είναι η Αρκαδία και δεν του ταιριάζει η κλαψουξίαση. Θα γραφτεί στην ιστορία όταν πάει στα νησιά και γιια τον ίδιο λόγο θα έρθουν οι νησιώτες στην Τρίπολη. Μην τον συνδέετε με ομάδες που στον τίτλο τους χρειάζεται να προστεθεί το "Τρίπολης".

17:06 Από τις ομάδες όμως που στον τίτλο τους προστίθεται το "Τρίπολης" ρε παλιολεχρίτη μπορείς και βλέπεις στην πόλη σου να παίζουν όλες οι ελληνικές ομάδες και ομάδες από το εξωτερικό, που σε διαφορετική περίπτωση ούτε στον ύπνο σου δεν θα τις έβλεπες αρχικόπρε και όχι από τις ομάδες που τις παρακολουθούν 50 γραφικοί και που στον τίτλο τους προστίθεται το "ιστορικός", με το μόνο ιστορικό πάνω τους αγώνες στην Γ ' Εθνική (κυρίως) και στη Β' Εθνική..

Συμφωνώ μαζί σου φίλε και η ομάδα που έχει στο τίτλο της την λέξη Τρίπολη δεν εκπροσωπεί μόνο τη Τρίπολη και την Αρκαδία αλλά ολόκληρη την Πελοπόννησο στη σούπερ λιγκ 1.

Ελάτε ρε παιδιά.Το ταξίδι στη Μυτιλήνη γινόταν και παλιά. Προστέθηκε άλλο ένα στη Ρόδο που είναι και προορισμός που θα εξιτάρει τα παιδιά της ομάδας. Μη στέλνετε μηνύματα μιζέριας. Οσον αφορά τους δίπλα έχουν μύγα και μυγιάζονται. Το Τρίπολη στον τίτλο γιατί να μην αφορά την ΑΕΚ που βρίσκεται στον ίδιο όμιλο, ή τον μικρομέγαλο ΠΑΟΚ;

ΠΛΗΡΏΝΟΝΤΑΙ ΕΞΤΡΑ ΟΙ ΟΜΆΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΊΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΡΌΔΟ Κ ΜΥΤΙΛΉΝΗ ΑΠΌ ΤΗΝ Ε.Π.Ο. ΠΑΙΡΝΟΥΝ 3000 Η 5000 ΕΥΡΏ ΓΙΑ ΚΆΘΕ ΝΗΣΊ. .....ΟΠΌΤΕ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΘΈΜΑ ΌΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΤΑΞΊΔΙ ΤΟ ΜΕΓΆΛΟ! !!! ΑΠΛΆ Κ ΟΙ ΔΎΟ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΌ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΆΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΊΖΟΥΝ.

Δεν υπάρχει Παναρκαδικός.... πάλι καλά που υπήρξε και ο Αστέρας και τον κράτησε λίγο γιατί ο ΚΑΙ ΚΑΛΑ "ιστορικός Παναρκαδικός ούτε β' τοπικό δεν θα έπαιζε

23:56 Άσε τις μύγες και τις εξυπνάδες μεγάλε. Είμαστε κι εμείς έξυπνοι σαν και σένα και καταλαβαίνουμε κάποια πράγματα.. Ξεκάθαρη σπόντα για τους "δίπλα", όπως λες, ήταν αυτό, απλά γιατί κάποιοι εξακολουθούν να παραμένουν κολημμένοι και δυσκοίλιοι. Σε διαφορετική περίπτωση, αν αφορούσε ΑΕΚ κιαι ΠΑΟΚ, θα το διευκρίνιζε στο σχόλιο, δεν θα το έγραφε γενικά και αόριστα

Το Τρίπολης ο Αστέρας το γράφει "ΤΡΙΠΟΛΙS" και έχει γελάσει το πανελλήνιο γιατί τα κσθίσματα συνήθως είναι άδεια και φαίνεται. Το σχόλιο λοιπόν δεν τον αφορούσε

Αν έχετε πρόβλημα σε ένα χρόνο Α' τοπικό , αφού δεν έχετε μια θέλετε και Γ Εθνική Κατηγορία , τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κώλους.

ΚΡΑΤΙΘΙΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ,ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΠΑΝΩ ΣΑΣ. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ Β' ΤΟΠΙΚΟ .ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΙΚΕ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΣΚΟΡΠΙΣΕΙ ΔΗΜΗΤΣΑΝΙΤΕΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.