Πρόβλημα ύδρευσης στα χωριά Παύλια, Παλιομοίρι, Τρίλοφο, Καράτουλα και Βάγγου

Πρόβλημα ύδρευσης στα χωριά Παύλια, Παλιομοίρι, Τρίλοφο, Καράτουλα και Βάγγου

Ιούλιος 30, 2017 - 11:48
0 σχόλια

Χωρίς νερό έχουν μείνει από την Παρασκευή το πρωί τα χωριά Παύλια-Παλιομοίρι-Τρίλοφο-Καράτουλα και Βάγγου του Δήμου Μεγαλόπολης , λόγω βλάβης στον αγωγό ύδρευσης από τις πηγές Σαβαλά.

Οι κάτοικοι των χωριών διαμαρτύρονται επειδή έχει περάσει ήδη 2 ημέρες και δεν έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Επικοινωνήσαμε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο του Δήμου Μεγαλόπολης κ. Δούκουρη Ανδρέα ο οποίος μας ανέφερε ότι από την Παρασκευή ύπάρχει βλάβη στον κεντρικό αγωγό που τροφοδοτεί τα χωριά από τις πηγές Σαβαλά και  γίνεται προσπάθεια να εντοπιστεί το σημείο της βλάβης. Όμως εεπιδή ο αγωγός είναι μεγάλου μήκους και περνάει από σημεία που είναι εύκολα προσβάσιμα, δεν έχει εντοπιστεί ακόμα η βλάβη. Στις προσπάθειες συμμετέχουν εκτός από ανθρώπους του Δήμου και όλοι οι πάρεδροι των χωριών οι οποίοι γνωρίζουν καλύτερα την τοποθεσία.

Στα χωριά Βάγγου και Καράτουλα υπάρχει προσωρινή λύση παροχής με μοτέρ η οποία δεν γνωρίζουμε αν επαρκεί. Στα χωριά Τρίλοφο και Παλιομοίρι ο Δήμος έχει στείλει πόσιμο εμφιαλωμένο νερό . Η Παύλια ανήκει στον Δήμο Γορτυνίας ο οποίος σύμφωνα με τους κατοίκους δεν έχει ενδιαφερθεί ακόμα.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να γίνει προσπάθεια να λυθεί γρήγορα το πρόβλημα , αφού οι μεγάλες θερμοκρασίες και το γεγονός ότι τα χωριά γεμίζουν με επισκέπτες δημιουργεί σοβαρή αναστάτωση.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε.

(ΠΗΓΗ: kafeneio-megalopolis.gr)

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.