Το πρόβλημα στα φρένα.. και το τροχαίο του κ. Γιαννακούρα

Το πρόβλημα στα φρένα.. και το τροχαίο του κ. Γιαννακούρα

Ιούλιος 17, 2019 - 20:40
4 σχόλια

Καλά είναι στην υγεία του ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας ύστερα από την περιπέτεια που είχε κατά την οδήγηση του υπηρεσιακού του οχήματος.

Όπως δήλωσε στο ArcadiaPortal.gr ο κ. Γιαννακούρας , το πρωί ως είθισται ξεκινούσε από το σπίτι του στο Αθήναιο για να κατευθυνθεί προς την Τρίπολη και το γραφείο του στην ΠΕ Αρκαδίας. Κατά την οδήγηση αντιλήφθηκε ότι τα φρένα είχαν κάποιο πρόβλημα και όταν πατούσε το πεντάλ το αυτοκίνητο δεν έκοβε ταχύτητα.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο οδηγός για λίγο έχασε τον έλεγχο του οχήματος, αλλά η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος για τον αντιπεριφερειάρχη, αφού η εμπειρία του στο τιμόνι του επέτρεψε να ακινητοποιήσει γρήγορα το όχημα.

Αίσιο τέλος είχε λοιπόν το περιστατικό για τον κ. Γιαννακούρα καθώς υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές.

Τα αίτια του τροχαίου ερευνώνται για να διαπιστωθεί πως ένα προσεγμένο και καλά συντηρημένο υπηρεσιακό όχημα παρουσίασε ξαφνικά πρόβλημα στα φρένα.


4 Σχόλια

Ποιος είπε ότι το υπηρεσιακό αυτοκίνητο, πρέπει να σταθμεύει στο σπίτι του Αντιπεριφερειάρχη;;;Γιατί το ίδιο να μην ισχύει και για τους υπαλλήλους;;;;;;

Να ναι καλά ο άνθρωπος, απλά υπενθυμίζω πως η νομοθεσία δεν προβλέπει την στάθμευση υπηρεσιακού αυτοκινήτου σε οικία, παρά όταν δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στον κοντινότερο χώρο της περιφέρειας πρέπει το όχημα να σταθμεύσει στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα.

Φαντάσου δεν συντηρούσαν το αυτοκίνητο , στην περιφέρεια τι γινόταν !!!!!!!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.