Προβλέψεις για ισχυρή χιονόπτωση στην Τρίπολη

Προβλέψεις για ισχυρή χιονόπτωση στην Τρίπολη

Φεβρουάριος 23, 2019 - 15:24
3 σχόλια

Η νεά κακοκαιρία με το όνομα Ωκεανίς πλήττει τη χώρα μας. Στην Τρίπολη η θερμοκρασία έχει πέσει αισθητά και βρέχει ασταμάτητα από το πρωί του Σαββάτου. Ενδιαφέρον, πάντως, παρουσιάζει η πρόβλεψη του meteo.gr για την πόλη μας, καθώς, σύμφωνα με τα προγνωστικά του, αναμένεται χιονόπτωση μεγάλης έντασης και διάρκειας η οποία θα ξεκινήσει σήμερα το βράδυ και θα συνεχιστεί ως τη Δευτέρα το απόγευμα (δείτε ΕΔΩ).

Σημειωτέον ότι για όλον τον Νομό Αρκαδίας προβλέπονται θυελλώδεις άνεμοι, ισχυρές χιονοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Μα να πέσει τόσο μέσα όμως! Με τόσο ακριβείς προβλέψεις, τί Αρναούτογλου, Καλλιάνος, Αρνιακός και τρίχες! Κι εσείς όμως! Τόσο τυφλή εμπιστοσύνη σε σχεδιάκια με νιφάδες κι ανεμιστήρες! Ο κόσμος παίρνει κι έναν μετεωρολόγο τηλέφωνο και τον ρωτάει πέντε πράγματα για νά'ναι καλυμμένος! Τί τους έχετε τους δημοσιογράφους...με τα διπλώματα!

-Μας κούφανε με τις ....ακριβείς προβλέψεις to meteo.gr !! Πολύ χιόνι ρε παιδιά , μας....κουκούλωσε !!!!!!!!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.