Πρόβες από τη θεατρική παράσταση «Οικογένεια Νώε» των Δασκάλων Αρκαδίας (pics,vid)

Πρόβες από τη θεατρική παράσταση «Οικογένεια Νώε» των Δασκάλων Αρκαδίας (pics,vid)

Μάιος 20, 2017 - 11:38
0 σχόλια

Η Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Δασκάλων Αρκαδίας ξεκινάει και για εφέτος το θεατρικό της ταξίδι ανεβάζοντας το έργο «Οικογένεια Νώε» των Ξένιας Καλογεροπούλου και Θωμά Μοσχόπουλου. 

Οι εκπαιδευτικοί για εφέτος ετοίμασαν δύο παραστάσεις, μία για τους μικρούς φίλους του θεάτρου και άλλη μία η οποία θα δοθεί στις αρχές καλοκαιριού για το ενήλικο θεατρόφιλο κοινό της πόλης.
Η πρώτη παράταση θα ξεκινήσει στις 23 Μαΐου  και θα διαρκέσει έως τις 28 Μαΐου, καθημερινά στις  7 μ.μ. στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης.

Λίγα λόγια για το έργο
Κατακλυσμός. Ολόκληρος ο κόσμος βυθίζεται και χάνεται. Μέσα σε μία κιβωτό, ένα πλοίο, χωρίς τιμόνι και πανιά, η οικογένεια του Νώε με τους δυο γιους του, τις γυναίκες τους  και τα δυο παιδιά τους, παρέα με δεκάδες άγρια και ήμερα ζώα, ταξιδεύει προς το άγνωστο.
Εναντίον τους δεν είναι μόνο τα κύματα, αλλά, στιγμές-στιγμές, και οι μεταξύ τους σχέσεις. Στον περιορισμένο χώρο της κιβωτού, οι συγκάτοικοι συγκρούονται και συμφιλιώνονται, θυμώνουν και συγχωρούν, διαφωνούν και συνεργάζονται, απογοητεύονται και ελπίζουν. Γνωρίζουν καλύτερα τους άλλους αλλά και τον εαυτό τους. Κι αναρωτιούνται για ένα σωρό πράγματα: για τη φύση, τη θέση μας μέσα σε αυτήν, πόσο μαθαίνουμε μέσα από την ιστορία, πόσο ανοιχτοί είμαστε στο καινούργιο. Αν και σπάνια παίρνουν ικανοποιητικές απαντήσεις, μαθαίνουν να αναγνωρίζουν την αξία του ταξιδιού.

Ένα έργο που σφύζει από ενέργεια, τρυφερότητα και χιούμορ και αφορά μικρούς και μεγάλους καθώς καθρεφτίζει τον κόσμο μας, τις σχέσεις μας, τις ζωές μας.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε τι δήλωσε η υπεύθυνη της παράστασης Φρόσω Χατζοπούλου, και ένα απόσπασμα από την πρόβα.
Τέλος να αναφέρουμε ότι η ενδεικτική τιμή εισιτηρίου θα είναι στα 2 ευρώ.
Προπώληση εισιτηρίων καθημερινά 19:30-21:00 στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο.
Τα παιδιά να συνοδεύονται υποχρεωτικά από τους γονείς τους.
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Πρόβες από την θεατρική παράσταση «Οικογένεια Νώε»


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.