Προβάδισμα πρόκρισης για Χιμπέρνιαν που βλέπει Αστέρα

Προβάδισμα πρόκρισης για Χιμπέρνιαν που βλέπει Αστέρα

Ιούλιος 13, 2018 - 09:23
0 σχόλια

Η Χιμπέρνιαν επιβεβαίωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον τίτλο του φαβορί στον πρώτο αγώνα κόντρα στην Ρούναβικ και με το τελικό 6-1 του Εδιμβούργου πήρε σαφές προβάδισμα πρόκρισης για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι Σκωτσέζοι εκτός και αν γίνουν πράγματα και θαύματα στον επαναληπτικό στους Νήσους Φερόε την ερχόμενη Πέμπτη (19/7, 21:45) θα είναι η ομάδα που θα βρεθεί αντίπαλος του Αστέρα Τρίπολης στον δεύτερο προκριματικό γύρο.

Οι ''Χιμπς'' ήταν σαρωτικοί και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην αδύναμη Ρούναβικ επιβάλλοντας από τα πρώτα λεπτά του αγώνα τον ρυθμό και την ανωτερότητα τους με το σκορ στο πρώτο ημίχρονο να κλείνει στο 4-0 για τους πράσινους.

Η ομάδα του Εδιμβούργου αν και έριξε στροφές στο δεύτερο μέρος πέτυχε δύο ακόμα τέρματα με την Ρούναβικ να βρίσκει και αυτή τον δρόμο προς τα δίχτυα κάνοντας έτσι το τελικό 6-1 στην πρώτη μεταξύ τους μονομαχία.

Σκόρερ για την Χιμπέρνιαν οι Καμπέρι στο 3',στο 21' και στο 48 σημειώνοντας χατ τρικ, ο Σο στο 29', ο Μάλαν στο 44' και ο Μπόιλ στο 85' με την Ρούναβικ να πετυχαίνει το τέρμα της τιμής με τον Κνούτσεν στο 53'.

Χιμπέρνιαν: Μπογκντάν, Γουίτακερ, Στίβενσον, Χάνλον, ΜακΓκρέγκορ (60' Σουόνσον), Άμπροουζ, Σλίβκα, Μάλαν, Μπόιλ, Καμπέρι (51' Μάρεϊ), Ο' Σο (82' Μπάρτλεϊ).

Ρούναβικ: Τόμσεν, Τρόνταργκιογκβ Χάνσεν, Γιουστίνουσεν, Γιόχαν Ντάβιντσεν, Γιόενσεν (85' Λάνγκααρντ), Φρόντι Μπενιάμινσεν, Γιόγκβανσον-Χάνσεν, Φρεντέρικσμπεργκ (46' Γιαν Μπενιάμινσεν), Χάνσεν (40' Χάνσεν), Κνούντσεν, Όλσεν.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.