Προβάδισμα 13 μονάδων της ΝΔ

Προβάδισμα 13 μονάδων της ΝΔ

Απρίλιος 21, 2018 - 19:43
3 σχόλια

Προβάδισμα 13% μονάδων στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση ψήφου δίνει δημοσκόπηση της Metron Analysis για τα «Νέα».

Συγκεκριμένα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συγκεντρώνει ποσοστό 36,3% έναντι 23,3% του κυβερνώντος κόμματος. 

Στην τρίτη θέση βρίσκεται το Κίνημα Αλλαγής με 9% και ακολουθούν Χρυσή Αυγή με 7,1%, ΚΚΕ με 6,7%, Ένωση Κεντρώων με 3,3%, ΑΝΕΛ με 2,5%, Πλεύση Ελευθερίας με 2,3%, Εθνική Ενότητα με 1,7%, Ελληνική Λύση με 1,6%, Λαϊκή Ενότητα με 1,5%, ΜεΡΑ25 με 1,4%.

Σημαντικό είναι το προβάδισμα της ΝΔ και στην παράσταση νίκης με 64% έναντι 19% του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Ααααααα ρε Μαρινάκη όνειρα που βλέπεις και που στηρίζεις τις ελπίδες σου για να κουκουλοθούν όλα εκείνα για τα οποία είσαι υπόδικος! Θα περιμένεις να πέσει η κυβέρνηση όπως περιμένει ακόμα η αλεπού να πέσουν τα μέζεα του τράγου!

Μην ανησυχείς κ.κ. Τασούλη, όλοι οι στατιστικολόγοι πέφτουν έξω (όξω έλεγε η γιαγιά μου). Σαν να κατευθύνονται από κάποιο κέντρο έξωθεν της χώρας ........ Μην φαίνεσθαι όλοι οι Συριζαίοι σαν φίλοι του ΠΑΟ γιατί αν πάρουν γραμμή οι φίλοι του Ολυμπιακού (που είναι πάνω από το 60% των Ελλήνων Φιλάθλων), καήκατε!

@Παπαζαχαρίας - Ναι κύριε Παπαζαχαρία έχετε δίκιο, θα ενημερωνόμαστε μόνο από τις εφημερίδες, τα κανάλια και τις ιστοσελίδες του Σαββίδη. Ξέρετε κάτι; Και εκεί η ΝΔ πρώτη είναι με διαφορά. Ψαλιδισμένη βέβαια, γιατί υπάρχει ρωσική ...αντικειμενικότητα. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο βασιλιάς των fake news στην χώρα. Έτσι πήρε την εξουσία, έτσι προσπαθεί να την κρατήσει. Καθόλου τυχαία και η σχέση του με τον επιχειρηματία από την Ρωσία. Επιστήμονες στα fake news οι σύντροφοι. Θα σας ανταμείψει καλά ο ιδιωτικός τομέας κύριε Τάσο για την υπερφορολογία και την αναξιοκρατία σας. Θα μιλήσει η τσέπη των πολιτών.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.