Πρωτοβουλία Λυκουρέντζου – Λύση Διδασκάλου

Πρωτοβουλία Λυκουρέντζου – Λύση Διδασκάλου

Ιανουάριος 19, 2015 - 19:20
4 σχόλια

Τηλεφωνική συνεργασία είχαν σήμερα ο Βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος, με τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης, κ Γεώργιο Διδασκάλου, κατά την οποία αναλύθηκαν όλες οι λεπτομέρειες αλλά και οι απαραίτητες διαδικασίες για την υλοποίηση της πρωτοβουλίας Λυκουρέντζου  για άμεση διέξοδο στο πρόβλημα των σκουπιδιών.

Ήδη ο Γενικός Γραμματέας, κ. Διδασκάλου, έχει αναλάβει όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του για την άμεση απομάκρυνση των σκουπιδιών από τους δρόμους της Τρίπολης.

Η ισχυρή βούληση οδηγεί σε άμεση λύση

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Κύριε Λυκουρέντζο προχωρήστε μόνος σας και δώστε λύση να φύγουν άμεσα τα σκουπίδια από τους δρόμους της Τρίπολης. Ευτυχώς, πιο πολύ σας νοιάζει εσάς για την υγεία των δημοτών της Τρίπολης, παρά νοιάζει τον ακατανόμαστο δήμαρχο Παυλή, ο οποίος μας δουλεύει ασταμάτητα επί 2,5 μήνες τώρα. Κάντε κάτι και καθαρίστε άμεσα την πόλη. Μόνο εσείς μπορείτε!!! (στην Περιφέρεια σφυρίζουν αδιάφορα...). Όσο για τον κύριο Παυλή, να περιμένει μηνήσεις από τους πολίτες για εγκληματική αδιαφορία στο θέμα της υγείας των πολιτών και της καθαριότητας της Τρίπολης.

Μας κοροιδεύει???? ο Λυκουρέτζος έχει τη δυνατότητα με παρέμβασή του να απομακρύνει τα σκουπίδια και εδω και 3 τρία πιπιλάει το δάχτυλο????? μας αφήνει να ψοφήσουμε από χολέρα και παρουσιάζεται ως Μεσσίας 4 μέρες πριν τις εκλογές?ΝΤΡΟΠΗ.... ή που δε έχει καμία δυνατότητα παρέμβασης ή που προκειμένου για τα ψηφάκια μας βάζει όλους να ψοφολογάμε ΤΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ?

Με ένα τηλεφώνημα λύνεται ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί τόσο καιρό την πόλη; Ανώνυμε 22:10, είσαι πολύ επιεικής, εδώ πρόκειται για αλητεία, και ο υποψήφιος βουλευτής και ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης πραγματικά αξίζουν την περιφρόνηση της κοινωνίας.

αν θυμαμαι καλά το 2013 ο Λυκουρέντζος, ως Υπουργός Υγείας, εξέδωσε υγειονομική διάταξη και την επομένη ημέρα υπεγράφη Κοινή Υπουργική Απόφαση, δίνοντας κατ' αυτόν τον τρόπο προσωρινή λύση για τα σκουπίδια και χρόνο για την οριστική διευθέτηση του προβλήματος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.