Πρώτος βαθμός για τον Παναρκαδικό

Πρώτος βαθμός για τον Παναρκαδικό

Σεπτέμβριος 21, 2014 - 18:57
0 σχόλια

Τα αποτελέσματα της Γ' Εθνικής

Τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πήρε ο Παναρκαδικός στη Μαγούλα κόντρα στην τοπική ομάδα. Ο Παναρκαδικός πήρε το προβάδισμα στο σκορ με τον Καδά στο 65’, όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Παπακωνσταντίνου πέντε λεπτά πριν λήξει ο αγώνας.

Ο Παναρκαδικός στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά μετά το γκολ του Καδά θα μπορούσε να φτάσει και σε ένα δεύτερο τέρμα όμως σπατάλισε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν ενώ είχε και ακυρωθέν γκολ με τον Αρώνη 78’ λεπτό που ο διαιτητής σωστά το καταλόγισε ως οφσάιντ.

Στο 73’ λεπτό ωραίος συνδυασμός Αρώνη, Ε. Πετρόπουλου με την μπάλα να φτάνει στον Αρδάμη με το σουτ που επιχείρησε να κοντράρει στους αμυντικούς της Μαγούλας.

Στο 78’ λεπτό οι αμυντικοί της Μαγούλας προλαβαίνουν τον Καδά που έβγαινε σε θέση τετ α τετ.

Στο 84’ λεπτό καλό σουτ το Κώτσιρα έξω από την περιοχή με τον τερματοφύλακα της Μαγούλας να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο  85’ λεπτό έπειτα από ασυνεννοησία στο κέντρο της άμυνας του Παναρκαδικού  με τον Ψυχογιό αρχικά να αποκρούει όμως οι παίχτες της Μαγούλας στο ριμπάνουντ στην δεύτερη προσπάθεια να πετυχαίνουν το γκολ και να ισοφαρίζουν το παιχνίδι. 

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

Αιολικός – Αχαϊκή 4-1

Ερμής Κιβερίου – Πανελευσινιακός: αναβλήθηκε

Ζακυνθιακός – ΠΑΟ Βάρδας 3-3

Δόξα Νέας Μανωλάδας– ΑΟ Λουτράκι 0-0

Βύζας Μεγάρων – Καλαμάτα 1-2

Αστέρας Μαγούλας – Παναρκαδικός 1-1

ΑΟ Κύμης – Παναργειακός 1-1

Ρεπό: Μανδραϊκός

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.