Πρώτος ο Ζωγραφάκης της ΑΕΚ Τρίπολης σε μονά και διπλά

Πρώτος ο Ζωγραφάκης της ΑΕΚ Τρίπολης σε μονά και διπλά

Αύγουστος 07, 2017 - 08:36
0 σχόλια

Στο τουρνουά που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το Μαρούσι Tennis Club  ο αθλητής και μέλος μας Δαβίδ Ζωγραφάκης κατέκτησε τόσο την πρώτη θέση στα μονά όσο και στα διπλά με τον συνήθη ύποπτο συναθλητή του Θοδωρή Ρούση .

Πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία των μονών ο Δαβίδ επικράτησε των Κρυσταλογγιάνη, Μανωλόπουλο και Νικολόπουλο με 2-0 σετ, έχοντας περάσει το πρώτο γύρο με bye. Στον τελικό επικράτησε με το ίδιο σκορ 2-0 σετ και του Ζώρζου, κατακτώντας την 1η θέση.

Όπως προαναφέρθηκε με συναθλητή του τον Θοδωρή Ρούση στην κατηγορία των διπλών η κατάληξη ήταν η ίδια κερδίζοντας και τα 4 παιχνίδια με το ίδιο σκορ 2-0 σετ. Δυστυχώς τα ταμπλό των αγώνων κατέβηκαν πολύ σύντομα και δεν είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης συγχαίρουν τον Ζωγραφάκη και τον Ρούση για τις νίκες τους σε ένα ακόμα καλοκαιρινό τουρνουά. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και στους δύο και καλή ξεκούραση μιας και το φθινόπωρο αναμένετε ζεστό από αγωνιστικής πλευράς.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.