Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτη η ΧΑ και μάχες δηλώσεων στην Βουλή

Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτη η ΧΑ και μάχες δηλώσεων στην Βουλή

Σεπτέμβριος 07, 2012 - 20:53
7 σχόλια

Η δημοσκόπηση της VPRC δίνει προβάδισμα 2 μονάδων στον ΣΥΡΙΖΑ και τρίτο κόμμα την ΧΑ. Δημοφιλέστερος πολιτικός ο Κουβέλης.

Αναλυτικά:

ΣΥΡΙΖΑ: 30%
ΝΔ: 28%
Χρυσή Αυγή: 12%
ΠΑΣΟΚ: 7,5%
Ανεξάρτητοι Έλληνες: 7%
ΚΚΕ: 6%
ΔΗΜΑΡ: 4%

Στην ίδια δημοσκόπηση, δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός εμφανίζεται ο Φώτης Κουβέλης ενώ οι πολίτες εμφανίζονται δυσαρεστημένοι από την κυβέρνηση σε ποσοστό 86%, παρουσιάζοντας μεγάλη αύξηση σε σχέση με το 77% που ήταν τον Ιούλιο.

Δηλώσεις και νέα κομμάτων την σημερινή μέρα:

 

Αιχμηρό σχόλιο Κουβέλη στον ΣΚΑΙ για τον ΣΥΡΙΖΑ: «η ΔΗΜΑΡ δεν βγαίνει να πει αλλά το πρωί και το βράδυ, να κάνει άλλα και να πηγαίνει σε συγκεντρώσεις», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αυτοί που φώναζαν «μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι» στέκονται τώρα δίπλα στους ένστολους».

 

Τσίπρας:«Μακάρι να είχαμε γίνει Αργεντινή!»

 «ο λαός δεν μπορεί να αντέξει αυτή την πολιτική που εφαρμόζετε. Εκείνοι που ψήφισαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ θα είναι που θα βγουν στους δρόμους» και συνέχισε απευθυνόμενος προς τον κ. Στουρνάρα: «...μακάρι να είχαμε γίνει Αργεντινή όπως είχατε πει. Η Αργεντινή πέρασε μια πολύ μεγάλη δυσκολία και δεν πρέπει τους λαούς να τους χαρακτηρίζουμε με ρατσιστικό τρόπο. Πέρασαν όμως μια πολύ μεγάλη δυσκολία και κατάφεραν με αξιοπρέπεια να σταθούν στα πόδια τους. Δυστυχώς εσείς μας οδηγείτε σε άλλες καταστάσεις πολύ χειρότερες. Θα έχουμε χάσει πλήρως την εθνική μας κυριαρχία, θα έχουμε χάσει πλήρως την αξιοπρέπειά μας, θα είμαστε υποτελείς, όλη η Ελλάδα θα γίνει μια ειδική οικονομική ζώνη και σεις θα επιχαίρετε διότι θα σας κτυπούν την πλάτη και θα ζητάτε άφεση αμαρτιών από την κα Μέρκελ για τις αμαρτίες του παρελθόντος».

 

Στο ΠΑΣΟΚ διαφωνούν με τις οριζόντιες περικοπές

Με επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομικών θεωρούν ότι «η ισχύουσα δανειακή σύμβαση προβλέπει ρητά ότι σε περίπτωση βαθύτερης ύφεσης (όπως συμβαίνει τώρα), ανοίγει η συζήτηση για παράταση της περιόδου δημοσιονομικής προσαρμογής».
«Θεωρούμε ότι η παράταση θα επιβεβαιωθεί από τους εταίρους μας το αργότερο στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της 18/10/2012» 
Το ΠΑΣΟΚ διαφωνεί με τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, με τα μέτρα για τους ανάπηρους αλλά και για τις ενέργειες που προβλέπονται σχετικά με τα ασφαλιστικά ταμεία.

 

Πολιτικό πινόκιο αποκαλεί η ΧΑ τον Πρωθυπουργό:

...ο κ. Αντώνης Σαμαράς είναι πολιτικός πινόκιο φλόμωσε στα ψέματα τον ελληνικό λαό» και προειδοποίησε τον υπουργό Δημόσιας Τάξης ότι «Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, θα απαντήσουμε με έφοδο».

 

 

 

 

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Η VPRC είναι η εταιρεία που προέβλεπε αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ; χαχαχαχαχα!

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟΝ ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΛΑΟ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΕΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ.ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑ ΣΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ.

Δεν μας λες ρε νεολαίε Χρυσαυγίτη της Τρίπολης, το "σε λίγο καιρό κυβέρνηση" πού το προσδιορίζεις χρονικά; Σε 'κανα δυο-τρεις αιώνες; Χαχαχαχαχα, σε καλό σου, ευθυμήσαμε και σήμερα! Αυτά τα ανέκδοτα πού τα βρίσκεις; Σε ένθετο εφημερίδας; Ξανα-χαχαχαχαχα! Με πόνεσε το στομάχι μου από τα γέλια! Και μια απορία: Όταν λες τιμή, τί εννοείς ακριβώς; Πόσο κάνει δηλαδή η Χρυσή Αυγή; Την πουλάνε και στα περίπτερα;

Παιδια μη μαλώνετε εσείς με τη χρυσή αυγή. Εγώ είμαι ο Ράμπο ο Κομμάντο που θα σας σώσω. Για οποιον ενδιαφερεται μένω Βαλτετσι, στη στροφή για Βαλτέτσι όχι μετα αριστερά, αλλά δεξιά. Περνάς την πύλη και παρκάρεις. Ανεβαίνεις στον 3ο όροφο και...τσουπ. Να μαι και γώωωω. Τσααα... Ειμαι και πρόεδρος ρεε. Ναι με εκλέξανε οι άλλοι . Βέβαια τις εκλογές τις είχα κάνει εγώ μονος μου. Εγω θα ωγω πρώτος και σεις τελευταίοι. Ζήτω ο Ραμπο Κομμάντο

Ε, ΡΑΜΠΟ-ΚΟΜΜΑΝΤΟ, μιας και είσαι στο "γνωστό" κτήριο στον 3ο όροφο, Απέναντί σου είναι και το δωμάτιο του νεολαίου Ντρομπολιτσώτη Χρυσαυγουλίτη...Δεν του βάζεις μυαλό, μιας και είσαστε...γειτόνοι; Και, πού είσαι; Κοίτα μην του πεις ΟΧΙ! Ο γιατρός έχει πει να του λέμε πάντα ΝΑΙ! Μου το υπόσχεσαι; Πρόσεξε μην σε τουμπάρει!

τσαμπα μαγκες χρυσαυγιτες που αντι να βαρατε τον γαπ και τον σαμαρα και τον καραμανλη για αυτή την κατάσταση, βαράτε πεινασμενα ανθρωπακια ντροπη ρε