Πρώτος ο Διονυσόπουλος του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στην Καλαμάτα

Πρώτος ο Διονυσόπουλος του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στην Καλαμάτα

Μάιος 17, 2019 - 15:17
0 σχόλια

Μια ακόμη πρωτιά σε ένα ακόμα τουρνουά για τον όμιλο της ΑΕΚ Τρίπολης. Αυτή την φορά σειρά στις επιτυχίες είχε το μέλος του ομίλου μας και αθλητής της ομάδας των ενηλίκων ο Διονυσσόπουλος Αλέξανδρός που κατάφερε στην γενέτειρα του την Καλαμάτα και πιο συγκεκριμένα στο 11ο τουρνουά επιπέδων να κατακτήσει την 1η θέση στο D2 επίπεδο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Αλέξανδρος Διονυσόπουλος στον πρώτο γύρο, των round robin αγώνων επικράτησε διαδοχικά με 2-0 σετ των αθλητών Δρακόπουλου (63 64) και Μαραβά (60 61). Μετά από τις δύο του αυτές διαδοχικές νίκες αντιμετώπισε στα ημιτελικά τον Δημόπουλο του οποίου επικράτησε με 2-1 σετ  (46 60 10-5) και στον μεγάλο τελικό του αθλητή Μουτσούλα με 2-0 σετ (62 62) κατακτώντας την 1η θέση του τουρνουά.

Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης θα ήθελε δημόσια να συγχαρεί τον Αλέξανδρο Διονυσόπουλο, που από την πρώτη ημέρα που ήρθε στον όμιλό μας έχει κάνει σπουδαία βήματα εξέλιξης στο αγωνιστικό του κομμάτι. Πάντα επιτυχίες Αλέξανδρε.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.