Πρωτομαγιά: Μεγάλη ένταση και σοβαρό επεισόδιο στην Τρίπολη (vid)

Πρωτομαγιά: Μεγάλη ένταση και σοβαρό επεισόδιο στην Τρίπολη (vid)

Μάιος 01, 2018 - 17:22
33 σχόλια

Πρωτοφανής ένταση επικράτησε στις εκδηλώσεις της ΑΔΕΔΥ και του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας για τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς.

Συγκεκριμένα, μετά την συγκέντρωση, ακολούθησε πορεία και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των πεσόντων από τα στρατεύματα της γερμανικής κατοχής την Πρωτομαγιά του 1944, στον Άγιο Αθανάσιο. Εκεί, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας, Αριστείδης Μπρουμάς θέλησε να εμποδίσει την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, κα. Σταθόπούλου να καταθέσει στεφάνι, λέγοντας ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει δικαίωμα να πάει να καταθέσει στεφάνι, είναι δική μας εκδήλωση, δεν είναι δική σας”.

Ακολούθησε μεγάλη ένταση και σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στον Πρόεδρο του ΕΚΑ Αρ. Μπρουμά και το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, Τάκη Κόντο, με εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς και προπηλακισμό.

Πηγή: .drt915.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Πρωτομαγιά 2018 - Ένταση και προπηλακισμός στην Τρίπολη - Συγκέντρωση ΕΚΑ-ΑΔΕΔΥ


33 Σχόλια

Απο την μια γωνία ο πρόεδρος των εργατών....στην απέναντί γωνια η αριστερά το κόμμα του εργατη. Και λίγα μας κάνουν.......

ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΠΑΙΞΑΝΕ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΑΝΕ ΜΠΡΟΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ;;; ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ;; ΚΟΙΤΑΞΕ ΓΥΡΩ ΚΑΤΙ ΦΑΤΣΕΣ ΒΟΛΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΦΑΡΔΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΧΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ

Τετοιοι ειστε... νομιζετε οτι η αριστερα σας ανηκει.... και οι αγωνες του λαου.... ουστ κοπριτες

Έξω οι φασιστες απο τα εργατικα κέντρα! Αυτή ειναι η Νέα Δημοκρατία. Δήθεν δημοκρατες και απο μέσα χουντικοί ως το μεδούλι. Φέραν και τον Βορίδη τον τεσκουράτο να μαγαρίσει το εργατικό μας κέντρο. Ουστ

Το μονο που καταφεραν τα κομματοσκυλα ,ηταν να αμαυρωθει η μνημη των ηρωων !

Εγιναν ΣΥΡΥΖΟΠΟΥΛΑ ολα τα βολεμένα παιδάκια που θέλουν Δημόσιο Επρεπε να ντρέπεστε Καμία ηθική ΑΛΗΤΕΣ

Αμ καλά κάνω που πηγαίνω στο ΠΑΜΕ. Εξω οι μπρουμάδες και Συριζοπαραγοντες από τα συνδικάτα...

Η εργατική Πρωτομαγιά ανήκει στους εργαζόμενους και στα κομματόσκυλα της ΔΕΗ που διορίστηκαν από το πρώην ΠΑΣΟΚ σήμερα ΚΙΝΑΛ με μηδέν προσόντα. Το ΕΚ Τρίπολης δεν παραμάγαζο δικό σας. Αρκετά φάγατε. Φτάνει πια. Να πάτε σπίτι σας

"Οχτώ ώρες δουλειά, οχτώ ώρες ανάπαυση, οχτώ ώρες ύπνο". Πιθανά, αν γνώριζαν την κατάληξη των αγώνων τους, δεν θα επαναστατούσαν ποτέ στο Σικάγο. Να χαίρεστε την Αριστερά, και τους "Αριστερούς" που επιλέγετε να σας εκπροσωπούν αναφερόμενος σε αμφοτερους τους εμπλεκομενους. Τόσο ήθος, χαρακτήρας, και "επίπεδο". Ντροπή μας. Αυτό μόνο!

Μπρουμα μην τους ακούς! Εσυ μ###ας ησουνα μ####ας θα μείνεις! Αλλα τη συντρόφισσα γιατι την αποπηρες? Αμα απελπιστεί κι αυτή με ποια θα γελάμε?

Η φτώχεια στον κυβερνητικό εργοδοτικό συνδικαλισμό φέρνει γκρίνια. 10 όλοι και όλοι κάτω από τη μουριά....

Πάντα ξεφτίλες, πάντα ξεχωριστές εκδηλώσεις υποτίθεται για τον ίδιο λόγο!

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ. ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Oι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ είναι καλύτερα να δηλώνουν ΠΑΣΟΚ στις εκδηλώσεις της πρωτομαγιάς προκειμένου να καταθέτουν στεφάνι παρά να το παίζουν αριστεροί.

Ο ανώνυμος 11:16 το λέει καθαρά: με τη στάση σας στέλνετε τους σώφρονες στην αποχή και τους άλλους κατευθείαν στην ακροδεξιά. Μόνο αυτή θα βγει κερδισμένη. Τα βλέπουμε παντού στην Ευρώπη.

Καλά εντάξει όντως ο πρόεδρος του ΕΚΑ είναι Φασίστας. Είναι φανερό πλεον. Αλλά εσύ κορίτσι μου τι ακριβώς είπες.; Είσαι ΣΥΡΙΖΑ ή ΠΑΣΟΚ; Τι κουφό ήταν αυτό ? Η μήπως δεν είναι και τόσο κουφό ?

Ο ανώνυμος 11:16 το λέει καθαρά: με τη στάση σας στέλνετε τους σώφρονες στην αποχή και τους άλλους κατευθείαν στην ακροδεξιά. Μόνο αυτή θα βγει κερδισμένη. Τα βλέπουμε παντού στην Ευρώπη.

Mετά τον ατάραχο Πάκη στο ξέσπασμα του Λιάκου το καραμανλικό υπόδειγμα βρήκε την έκφρασή του στον εξωπουκαμισά. Ας το παραδεχτούμε: οι συνδικαλιστές του δημοσίου ανεξαρτήτως κομματικής ταμπέλας είναι κατά κανόνα του ιδίου φυράματος με τους δημοσίους υπαλλήλους ψηφοφόρους τους.

Στο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει πάτος. Κάθε μέρα κάτι νέο βλέπουμε. Χθες η κυρία εκπρόσωπος του κόμματος, δεν ήξερε την ώρα της κατάθεσης σε πιό κόμμα είναι. Μήπως πήρε γραμμή από τον αρχηγό να το "ανακατέψει" "το πράμα και εμείς νομίζουμε ότι δεν έχει εγκέφαλο το κορίτσι;

Η κατάθεση Στεφάνου από το συριζα (;) Αρκαδίας είναι παγκόσμια πρώτη. Πολύ flexible το κόμμα βρε παιδί μου. Έτσι είναι αυτά ...Ανεμομαζωματα ανεμοσκορπισματα.

@15:18, 10:36 Βρε όρνια, ειρωνικά το είπε ότι θα το καταθέσει για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ! Είναι σαν να του είπε ότι "αφού δεν με αφήνεις να το καταθέσω ως ΣΥΡΙΖΑ τότε θα το καταθέσω ως ΠΑΣΟΚ". Για να τον τρολάρει το είπε, βλακόμουτρα!

αυτή είναι η αριστερά. τραμπούκοι, ψεύτες και ανιστόρητοι. ζήτω τα τάγματα ασφαλείας και η Χ

Ώστε όταν πήγε να καταθέσει στεφανι προς τιμή των πατριωτών που έπεσαν από τα ναζιστικα στρατεύματα κατοχής, σκέφτηκε να τρολαρει. Η ξεφτίλα σας είναι χωρίς προηγούμενο.

...η άλλη όψη τώρα.....θαλασσίτσα, μπανάκι, άραγμα , πρωτομαγιάτικο στεφάνι, ουζοποικιλία επιστροφή στην Τρίπολη αργά το βράδυ!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.