Πρωτοφανής βανδαλισμός στα γραφεία του Μητροπολιτικού Ναού Τρίπολης (pics)

Πρωτοφανής βανδαλισμός στα γραφεία του Μητροπολιτικού Ναού Τρίπολης (pics)

Οκτώβριος 02, 2016 - 11:21
9 σχόλια

Ούτε ιερό ούτε όσιο είχαν οι άγνωστοι οι οποίοι έκαναν θρύψαλα την είσοδο του γραφείου του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Βασιλείου Τρίπολης τα ξημερώματα της Κυριακής 2 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για ένα πρωτόγνωρο για την πόλη μας και βαθύτατα θλιβερό περιστατικό, καθώς ουδέποτε είχε πέσει θύμα βανδαλισμού εκκλησιαστικός ναός στην Τρίπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία διενεργεί έρευνα και προσώρας δεν έχει προβεί σε συλλήψεις. Σύμφωνα με τα πρώτα συμπεράσματα, οι άγνωστοι επιτέθηκαν με λοστό, ενώ δεν προέβησαν ούτε σε κλοπές ούτε στην αφαίρεση αντικειμένων.

Το θλιβερό αυτό περιστατικό προστίθεται στη μακρά λίστα των βανδαλισμών ιερών και εκκλησιαστικών χώρων στην Ελλάδα. Ωστόσο, για την πόλη μας είναι κάτι ασύλληπτο και συμβαίνει πρώτη φορά. Ελπίζουμε αυτό το γεγονός να παραμείνει μεμονωμένο, διότι αυτές οι εικόνες μόνο θλίψη προκαλούν στην κοινωνία της Τρίπολης.

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

Θλιβερό είναι οι υποτιθέμενοι εκπρόσωποι ενός Θεού που αγαπάει όλους τους ανθρώπους να καταφέρονται με τρομερούς χαρακτηρισμούς εναντίον ανθρώπων που είδη έχουν υποφέρει τα πάνδεινα από μια κοινωνία που τους απορρίπτει και τους θεωρεί εχθρούς (ομοφυλόφιλοι), να χαρακτηρίζουν ηλίθιους όλους τους παχύσαρκους και να σπέρνουν το μίσος ενάντια σε κάθε ξένο και αλλόθρησκο!

Η Ομοφυλόφιλοι είναι συνάνθρωποί μας και τουσ σεβώμαστε και τοπυς αγαπάμε.Το λάθος είναι όταν κάποιοι προσπαθούν να αποδείξουν ότι η ομοφυλοφιλία είναι φυσιολογική και η ετεροφυλία αφύσική.Εκεί είναι που μας πιάνει τρέλα.

για όσα έκτροπα συμβαίνουν σήμερα στην κοινωνία υπάρχει μια ευθύνη που έχει οναματεπώνυμο που είναι η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Καλά τόσες κάμερες γύρω-γύρω στην πλατεία, κάποια ταξί που διανυκτερεύουν τόσοι συναγερμοί, περιπολίες αστυνομικών αυτοκινήτων,κανείς δεν έπιασε τίποτα; περίεργο να ξεφεύγουν τόσο εύκολα άνθρωποι με παραβατική συμπεριφορά!

ο 'αθεος' νοσηλευεται στο ΨΝ Τριπολης...το τι εκανε στς 5,30 το πρωι εξω ειναι 'φυσιολογικο' ..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.