Πρωτοβουλία του Σωματείου Επαγγελματιών Άστρους για υποστήριξη των επιχειρήσεων

Πρωτοβουλία του Σωματείου Επαγγελματιών Άστρους για υποστήριξη των επιχειρήσεων

Φεβρουάριος 05, 2013 - 08:44

Αξιότιμα μέλη μας

Η Ε.Σ.Ε.Ε, ( Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου), της οποίας το Σωματείο μας είναι ισότιμο πλέον μέλος , μέσα στο πλαίσιο της προσπάθειας ουσιαστικής στήριξης του εμπορικού κόσμου, δημιούργησε μια Υπηρεσία Υποστήριξης των επιχειρήσεων. Η Υπηρεσία αυτή, είναι απολύτως εξατομικευμένη και απευθύνεται σε μία προς μία τις επιχειρήσεις, παρέχοντάς τους βοήθεια σε όλους τους τομείς της δραστηριότητάς τους.

Πιστεύουμε  πως η πρωτοβουλία αυτή είναι προς την σωστή κατεύθυνση , βεβαίως μέσα στα στενά πλαίσια της αρμοδιότητας της και για αυτό το λόγο  θεωρούμε  πως είναι σκόπιμο να ενεργήσουμε  άμεσα, ώστε να το γνωρίσουν οι συνάδελφοι μέλη του Επαγγελματικού Σωματείου μας .

Πιο κάτω σας παραθέτουμε αναλυτικά το πλαίσιο της ενέργειας αυτής καθώς και τις απαιτούμενες διαδικασίες.

ΘΕΜΑ: ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΣΕΕ

  Οι μικρές και πολύ μικρές εμπορικές επιχειρήσεις (ΠΜΕ & ΜΜΕ) ωφελούνται ήδη από τις υπηρεσίες υποστήριξης που παρέχει η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (Ε.Σ.Ε.Ε.) Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η καθοδήγηση των εμπόρων σε δράσεις ρεαλιστικές, γρήγορα εφαρμόσιμες και άμεσου αποτελέσματος, που θα προσφέρουν στις επιχειρήσεις μια σημαντική ανάσα στα πιεστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, εξειδικευμένοι σύμβουλοι - συνεργάτες της Ε.Σ.Ε.Ε. επισκέπτονται τις επιχειρήσεις, αναγνωρίζουν σε συνεργασία με τον επιχειρηματία τις προβληματικές καταστάσεις, κάτω από συνθήκες απόλυτης εχεμύθειας και διακριτικότητας και προτείνουν αποδοτικές λύσεις. Το επιτελείο των εμπειρογνωμόνων αποτελείται από ειδικούς, σε όλα τα επιμέρους θέματα που απασχολούν τον Έλληνα έμπορο (ρευστότητα, ρύθμιση οφειλών, θέματα οργάνωσης και διοίκησης, φορολογία, ασφαλιστικά θέματα κ.λπ.),  όπως είναι οι Αντώνης Μουζάκης, Δημήτρης Μπούρλος, Νίκος Τριτάρης και άλλοι.

Για να συμμετάσχει μια μικρομεσαία εμπορική επιχείρηση, στο Πρόγραμμα Υποστήριξης Εμπορικών Μ.μ.Ε, πρέπει να συμπληρώσει το Έντυπο Υποστήριξης της Ε.Σ.Ε.Ε το οποίο και σας επισυνάπτουμε παρακάτω.

Παρακαλούμε συμπληρώστε το έντυπο που θα βρείτε παρακάτω και αποστείλετε το στο
FAX: 210 3259229

Η Ε.Σ.Ε.Ε θα αναλάβει ΔΩΡΕΑΝ την παροχή της υποστήριξης στον δηλωθέντα τομέα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο της ΟΕΣΠ&ΝΔΕ κ Βασίλη Παγώνη στο 6936164592

Εμείς ως Δ.Σ. όταν δηλώνουμε πως αυτό τον αγώνα θα τον δώσουμε όλοι μαζί και θα τον κερδίσουμε … το εννοούμε .

Ο Πρόεδρος                                             ο Γ. Γραμματέας
Κατσής Δημήτρης                                  Τζιβελόπουλος Φώτης 

Ειδήσεις: