Πρώτο βήμα για τον τίτλο από τον Πάνα Κανδήλας (vid)

Πρώτο βήμα για τον τίτλο από τον Πάνα Κανδήλας (vid)

Απρίλιος 08, 2019 - 09:37
0 σχόλια

Ο Πάνας Κανδήλας έκανε το 1-0 στην σειρά των τελικών της Α2 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ επικρατώντας στο game 1 του Δίων Κυπαρισσίας στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης με σκορ 58-45.

Οι πορτοκαλί με όπλο τους την άμυνα πήραν το πάνω χέρι στους τελικούς και πλέον με ενδεχόμενο break την Κυριακή (14/4, 20:00) στην Μεσσηνία θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος.

Αναφορικά με την αναμέτρηση ο Πάνας Κανδήλας έδειξε από την αρχή την ανωτερότητα του επιβάλλοντας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα τον ρυθμό του φθάνοντας στο τέλος στην πρώτη από τις δύο νίκες που χρειάζεται για να στεφθεί πρωταθλητής.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του πρώτου τελικού η διοίκηση του Πάνα Κανδήλας βράβευσε τους αρχηγούς της ομάδας Γιάννη Σταθόπουλου, Νίκο Μπάρλα και Σπύρο Τριανταφυλλόπουλο για την προσφορά τους εντός και εκτός παρκέ.

 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ξεκίνησαν οι τελικοί στην Α2 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.