Πρώτο Συνέδριο Φαρμακοποιών Πελοποννήσου στην Τρίπολη (pics)

Πρώτο Συνέδριο Φαρμακοποιών Πελοποννήσου στην Τρίπολη (pics)

Ιούνιος 10, 2019 - 10:01
0 σχόλια

Οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Αργολίδος, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, με την εμπειρία της ΧΑΡΑΜΗ ΑΕ και του Περιοδικού PHARMACY management ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, συνδιοργάνωσαν στις 8 και 9 Ιουνίου 2019 το 1ο Συνέδριο Φαρμακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου με θέμα: «Καινοτόμες Υπηρεσίες στο Σύγχρονο Φαρμακείο», στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου περιλάμβανε ομιλίες που θα επικεντρωθούν στην αντιμετώπιση καίριων προβλημάτων του κλάδου, αλλά θα εστιάσουν και στην εξέλιξη των υπηρεσιών του φαρμακείου, χρησιμοποιώντας τις τελευταίες καινοτομίες στην τεχνολογία.

Πρόκειται για μια εξαιρετική πρωτοβουλία των Φαρμακευτικών Συλλόγων που το διοργάνωσαν, με στόχο να αποτελέσει το πρώτο μιας σειράς επιτυχημένων επιμορφωτικών συνεδρίων για φαρμακοποιούς στην Πελοπόννησο, η τοποθεσία διεξαγωγής των οποίων θα διαφέρει κάθε χρόνο, ανάλογα με την έδρα του φαρμακευτικού συλλόγου που θα φιλοξενεί τη διοργάνωση.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.