Το πρώτο κουδούνι χτύπησε στο 7ο και 11ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης (pics,vid)

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε στο 7ο και 11ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης (pics,vid)

Σεπτέμβριος 11, 2018 - 10:22
0 σχόλια

Ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου στο 7ο και 11ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης.

Εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές παρακολούθησαν την τελετή, ελπίζοντας η νέα σχολική χρονιά που ξεκινά σήμερα να είναι καρποφόρα και δημιουργική.

Την τιμητική τους είχαν οι μικροί μαθητές της Α’ Δημοτικού που για πρώτη φορά πέρασαν την είσοδο του σχολείου και ξεκινούν έναν μακρό αγώνα για την απόκτηση της μάθησης.

Ο διευθυντής του 7ου Δημοτικού ευχήθηκε καλή δημιουργική σχολική χρονιά, «με όρεξη για δουλειά και την επιθυμία να γεμίσουμε τις ψυχές και το μυαλό μας όχι μόνο με εμπειρίες και γνώσεις αλλά και με χαρά», είπε. Δεν παράλειψε να αναφερθεί στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που βοηθά πάντα, και που φέτος με τη συνδρομή και συμβολή του βάφτηκαν επτά αίθουσες του σχολείου.

Να ευχηθούμε και εμείς καλή χρονιά σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα...

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPotal.gr Αγιασμός στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.