Το πρώτο κουδούνι χτύπησε στο 3ο Γυμνάσιο - Λύκειο Τρίπολης (pics,vid)

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε στο 3ο Γυμνάσιο - Λύκειο Τρίπολης (pics,vid)

Σεπτέμβριος 11, 2019 - 11:00
0 σχόλια

Στην τελετή του αγιασμού παραβρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος

Ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στο 3ο Γυμνάσιο  Τρίπολης.

Εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές παρακολούθησαν την τελετή, ελπίζοντας η νέα σχολική χρονιά που ξεκινά σήμερα να είναι καρποφόρα και δημιουργική.

Στην τελετή του αγιασμού παραβρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος ο οποίος ευχήθηκε στους μαθητές να έχουν μια καλή σχολική χρονιά.

Ο κ. Λαμπρόπουλος στη δήλωσή του δεσμεύτηκε ότι η Περιφέρεια στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της θα παράσχει όποια βοήθεια μπορεί, έτσι ώστε οι σχολικές μονάδες να έχουν όλα τα εφόδια εκείνα για να γίνει καλύτερα και πιο αποδοτικά το εκπαιδευτικό έργο.

Κατά τη διάρκεια της τελετής του αγιασμού και των ομιλιών δύο μαθητές δεν αισθάνθηκαν καλά και έχασαν τις αισθήσεις τους. Στο σχολείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ, το προσωπικό του οποίου έσπευσε, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα περιστατικά.

Εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές παρακολούθησαν την τελετή, εκφράζοντας την ευχή η νέα σχολική χρονιά που ξεκινά σήμερα να είναι ελπιδοφόρα και δημιουργική.

 

Ειδήσεις: 
Video: 

Αγιασμός στο 3ο Γυμνάσιο - Λύκειο Τρίπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.