Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Μάρτιος 24, 2020 - 09:20
10 σχόλια

Το πρώτο κρούσμα με συμπτώματα με αυτά που ομοιάζουν σε εκείνα του κορωνοϊού εμφανίστηκε στην Τρίπολη.

Πρόκειται για έναν 80χρονο άνδρα, ο οποίος εξετάστηκε, έκανε το τεστ και βγήκε θετικός στον ιό.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον διοικητή του νοσοκομείου κ. Τζανή ο 80χρονος είναι από την Κυνουρία και μεταφέρεται σε νοσοκομείο αναφοράς.

Ο 80χρονος είναι από τον Στόλο Κυνουρίας και τη Δευτέρα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Άστρους με υψηλό πυρετο στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο.

Ο κ. Τζανής τόνισε:

Έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό εξάπλωσης του ιού

Δείτε επίσης

Ειδήσεις: 

10 Σχόλια

μπορούμε να μαθουμε πιο χωριο της κυνουριας ώστε να προφυλαχτουμε και αν ελεγχθουμε οι υπόλοιποι. πως κολλησε ο ανρθωπος; απο τους αθηναιους που κατεβηκαν σκ; ή μετακινηθηκε ο ιδιος;

Ας είναι καλά οι Αθηναίοι που ήρθαν Στην επαρχία Και στα χωριά, στους γονείς τους για να τους στείλουν....

Ενώ Τριπολιτσιώτες δεν πήγαν το Σαββατοκύριακο στο Άστρος και στην Κυνουρία ε; Βέβαια, αν μετακινείσαι εντός νομού δεν μεταδίδεις, αν αλλάξεις όμως νομό αρχίζει η μετάδοση! Φωστήρας!

Ο κύριος Τσιόδρας είπε ότι τα κρούσματα στην Ελλάδα είναι αυτή την στιγμή περίπου 8.000-10.000. Η Αρκαδία είναι περίπου το 1% του πληθυσμού της χώρας. Άρα αντιστοιχούν στο νομό 80-100 κρούσματα. Επειδή όμως είναι νομός με μικρά αστικά κέντρα και χωριά να βάλουμε ένα συντελεστή 0.5 για να πετύχουμε με μεγάλη ακρίβεια τα ελάχιστα δυνατά κρούσματα. Μας βγαίνουν λοιπόν 40-50 κρούσματα στο νομό. Όποιος νομίζει ότι είναι μόνο ο παππούς στην Αρκαδία ας βγει να κυκλοφορεί ελεύθερα και να μην παίρνει κανένα μέτρο προστασίας...Ο ιός είναι πραγματικός και είναι γύρω μας. Μείνετε σπίτια σας.

Ο ιός αυτός δεν μεταλλάσσεται προς το παρόν γι'αυτό κ δίνει μεγάλο πυρετό κ έχει κ μεγάλη μεταδοτικότητα. Ας μεριμνήσει η αστυνομία να το κράτος να εφαρμόσουν για δύο εβδομάδες πλήρη καραντίνα κ όταν λέμε πλήρη....εννοούμε χωρίς χαρτιά. Όλοι μέσα . Μόνο όσοι δε μπορούν να δουλέψουν απ' το σπίτι. Το ότι οι δημόσιες υπηρεσίες χρειάζονται άτομα είναι ανήκουστο στην εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας. Τώρα πληρώνουμε που δεν είχαμε ποτέ ένα σωστά ηλεκτρονικά δημόσιο. Όλοι μέσα....με στρατιωτικό νόμο.....Σε μια βδομάδα θα χαμε τελειώσει με αυτό.

@22:45 Άλλο που δεν θέλεις βλεπω στρατιωτικό νόμο ,ο Παππούς σου ήταν μέλος της συνταγματάρχικης επαναστάσεως ;Το άχρηστο DNA δεν χάνετε με τίποτα ρε παιδάκι μου .

κύριε "ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΕ" εξυπνάκια τι δουλειά κάνεις? Θα απαντήσεις φυσικά "ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ". Γιατί τόση έχθρα προς το Δημόσιο? Μήπως δεν κατάφερες να μπεις και σου έμεινε το παράπονο? Η ψηφιακή τεχνολογία για να λειτουργήσει δεν μπορεί από μόνη της πρέπει κάποιος να πατήσει το πλήκτρο στον υπολογιστή εξυπνάκια! Είδες εσύ ποτέ βεβαίωση ή άλλο έγγραφο να τυπώνεται από μόνο του? Αν δεν υπήρχαν δημόσιοι υπάλληλοι εσείς θα πεθαίνατε στην ψάθα νούμερα!!!!!

επιδημιολογε οι γιατροι οι νοσηλευτες που δουλευουν χωρις ωραριο τωρα , και οι Αστυνομικοι στις Καστανιες ειναι δημοσιοι υπαλληλοι ,τι λες να τους στειλουμε ολους σπιτι τους ;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.