Πρωτιές για τον Ζωγραφάκη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Πρωτιές για τον Ζωγραφάκη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Οκτώβριος 21, 2019 - 14:30
0 σχόλια

Οι  υψηλές πτήσεις για τους αθλητές του ομίλου τένις της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ καλά κρατούν το τελευταίο διάστημα στα τουρνουά, όπου συμμετέχουν. Μετά την πρόσφατη επιτυχία των junior μας στην κατηγορία κάτω των 10 ετών, σειρά πήρε εκ νέου ο Δαβίδ Ζωγραφάκης με τρείς  πρωτιές στο τουρνουά της Άρτας.

Οι αγώνες που έγιναν στην Άρτα ήταν υπό την διοργάνωση της ITF (Παγκόσμια Ομοσπονδία Αντισφαίρισης),  με τον αθλητής της ΑΕΚ Τρίπολης να κατακτά ακόμα δύο πρωτιές σε διεθνές επίπεδο. Στην κατηγορία των μονών αγώνων πάνω από 35 ετών ο Δαβίδ Ζωγραφάκης πέρασε αήττητος τον γύρο του round robin με 2-0 σετ σε όλα τα παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα οι αντίπαλοι του ήταν οι Σαράντης Γιώτης και Χριστόφορός Καραθάνος. Στον τελικό ο αθλητής της ΑΕΚ επικράτησε του Νίκου Τζοβάρα με το ίδιο σκορ 2-0 σετ κατακτώντας την 1η θέση.

Στα διπλά των ανδρών με συμπαίχτη τον Ζαφειρόπουλο κέρδισαν την 1η θέση του τουρνουά. Οι Ζωγραφάκης και Ζαφειρόπουλος επικράτησαν στον τελικό των Γιώτη και Khororhev με 2-0 σετ (63, 75).

Τέλος στα μικτά διπλά ο Δαβίδ με συναθλήτρια την Μαυρώχη Κατερίνα κατέκτησαν την 2η θέση επικρατώντας στον ημιτελικό των Κουκουνιά – Γιαννόπουλου με 2-0 σετ αλλά χάνοντας στον τελικό από τους Καλαφάτη – Ζαφειρόπουλο με 1-2 σετ.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν για ακόμα μια φορά στον αθλητή μας Δαβίδ Ζωγραφάκη που μας κάνει περήφανους με τις επιτυχίες τους στα διεθνή και όχι μόνο τουρνουά. Καλή συνέχεια με περισσότερες κατακτήσεις και άπλετη υγεία, τόσο από την διοίκηση, όσο και από την προπονητική ομάδα του ομίλου μας.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.