Πρωτιά για την Ευγενία Σαρρή στο τουρνουά Greece Open 2018!

Πρωτιά για την Ευγενία Σαρρή στο τουρνουά Greece Open 2018!

Οκτώβριος 20, 2018 - 19:32
0 σχόλια

Ξεκίνησε στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων το διεθνές τουρνουά Taekwondo G1 "Greece Open 2018" το οποίο είναι βαθμολογούμενο για τους άνδρες και τις γυναίκες ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων του Τόκιο 2020.

Η Ευγενία Σαρρή από το Λεωνίδιο κέρδισε στην κατηγορία -73 κιλά το χρυσό μετάλλιο και 10 βαθμούς. 

Στο τουρνουά, που θα διαρκέσει έως τις 21 Οκτωβρίου, συμμετέχουν περισσότεροι από 1.100 αθλητές από 35 χώρες, όπως είναι οι Μολδαβία, Γερμανία, ΗΠΑ, Κύπρος, Ιταλία, Βουλγαρία, Ελβετία, Κορέα, Ρωσία, Κροατία, Ουγγαρία, Γαλλία, Αίγυπτος, Ισπανία, Νορβηγία, Χιλή, Ισραήλ, ΠΓΔΜ, Σερβία, Αυστραλία, Ιράκ, Πακιστάν, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ρουμανία, Μπαχρέιν, Σαουδική Αραβία, Πολωνία, Αλβανία, Πορτογαλία, Σενεγάλη, Κονγκό, Τουρκία, Πουέρτο Ρίκο, Γκαμπόν και φυσικά η Ελλάδα.

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκαν όλες οι κατηγορίες των ανδρών/γυναικών, το Σάββατο αυτές των Cadets και την τελευταία ημέρες οι κατηγορίες των juniors.

(ΠΗΓΗ: leonidion.gr)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.