«Πρώτη» του ΠΑΟΚ Τρίπολης για την πρώτη του στην Α' Αρκαδίας (pics)

«Πρώτη» του ΠΑΟΚ Τρίπολης για την πρώτη του στην Α' Αρκαδίας (pics)

Αύγουστος 26, 2019 - 19:48
0 σχόλια

Σε ρυθμούς προετοιμασίας μπήκε ο ΠΑΟΚ Τρίπολης το απόγευμα της Δευτέρας 26 Αυγούστου ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και της πρώτης του συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας.

Οι ασπρόμαυροι του Βαλάντη Γκαργκάσουλα ξεκίνησαν προπονήσεις και τους περιμένει πολύ δουλειά με στόχο να παρουσιάσουν μια ανταγωνιστική ομάδα και να φανούν αντάξιοι των τους προσδοκιών στην μεγάλη κατηγορία του Αρκαδικού ποδόσφαιρου.

Με όνειρα, ελπίδες και φιλοδοξίες ο ΠΑΟΚ Τρίπολης ξεκίνησε την προετοιμασία του με το παρών αν δίνουν στην πρώτη αυτή προπόνηση παλιοί αλλά και νέοι ποδοσφαιριστές και ιδιαίτερα αρκετά νέα παιδιά πάνω στα οποία ο δικέφαλος ποντάρει πολλά για την νέα χρονιά.

Η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ Τρίπολης περιελάμβανε τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης και στην συνέχεια τα πρώτα παιχνίδια με μπάλα σε μικρούς χώρους με τους ρυθμούς να αναμένεται να ανέβουν τις επόμενες μέρες.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.