Πρώτη θέση για την Πουλοπούλου του ομίλου τένις ΑΕΚ Τρίπολης

Πρώτη θέση για την Πουλοπούλου του ομίλου τένις ΑΕΚ Τρίπολης

Ιούλιος 03, 2015 - 16:40
0 σχόλια

Την πρώτη θέση στο τουρνουά D2 της Σπάρτης με το όνομα “Sparti Tennis Open” κέρδισε η Πουλοπούλου Κατερίνα του ομίλου μας. Μετά από τουλάχιστον 5 χρόνια διακοπής από τουρνουά η Πουλοπούλου έκανε πολύ δυνατές εμφανίσεις στην Λακωνική πρωτεύουσα κάνοντας ένα πρώτο βήμα επαναδραστηριοποίησης στις αγωνιστικές επάλξεις.

Στα παιχνίδια που διεξήχθησαν στο γήπεδο του Sparti Tennis Club στον Μυστρά η Πουλοπούλου πέρασε τον πρώτο γύρο bye και στον δεύτερο επικράτησε της Βλάχου με 2-1 σετ. Στην φάση των προημιτελικών η αθλήτρια μας επικράτησε της Χρυσικού με 2-0 σετ. Στα ημιτελικά η Πουλοπούλου αντιμετώπισε και κέρδισε την Ταπολίν με το ίδιο σκορ 2-0 σετ (6-1, 6-0) φτάνοντας στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης με αντίπαλο την Καλογραννα όπου και επικράτησε με 2-0 σετ (6-3, 6-2) κατακτώντας την 1η θέση του τουρνουά.

Πολλά συγχαρητήρια στην αθλήτρια μας Πουλοπούλου Κατερίνα καθώς και στην διοργανώτρια αρχή του Sparti Tennis Open για την άρτια φιλοξενία τους.

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.