Πρώτη συνέντευξη για τον νέο Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου (vid)

Πρώτη συνέντευξη για τον νέο Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου (vid)

Ιανουάριος 27, 2017 - 12:00
0 σχόλια

Τριγώνης: Ο αστυνομικός βρίσκεται δίπλα στον πολίτη

Τρεις μέρες μετά επίσημη την ανάληψη των καθηκόντων του, ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου Υποστράτηγος Δημήτριος Τριγώνης υποδέχθηκε τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο γραφείο του σε μια συνάντηση γνωριμίας.

Έτσι λοιπόν  την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου και ώρα 10:00, στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου στη οδό Αλεξάνδρου Σούτσου στην Τρίπολη πραγματοποιήθηκε η εθιμοτυπική συνάντηση με τον Περιφερειακό Διευθυντή στο πλαίσιο της συνεργασίας της Αστυνομίας και των Μέσων Ενημέρωσης, στο πνεύμα της εξωστρέφειας του Σώματος αλλά και της ενημέρωσης των πολιτών.

Να αναφέρουμε ότι ο κ. Τριγώνης το προηγούμενο διάστημα είχε υπηρετήσει ως  Αστυνομικός Διευθυντής Αρκαδίας και έτσι είναι σε θέση να γνωρίζει τις ανάγκες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας.

Μεταξύ των άλλων συζητήσεων που είχαν να κάνουν με την ενίσχυση των περιπολιών στην επαρχία, αλλά και με τον τοπικό αστυνομικό στο Λεβίδι, ο κ. Τριγώνης προχώρησε σε μία μικρή δήλωση για την ανάληψη των καθηκόντων του, θέλοντας τους πρώτους στόχους του ως Γενικού Διευθυντή ολόκληρης της Πελοποννήσου.

Στην πρώτη του συνέντευξη ο κ. Τριγώνης ανέφερε ότι σε συνεργασία τους αμέσους συνεργάτες του σε όλες τις περιφερειακές ενότητες αλλά και με το σύνολο του αστυνομικού προσωπικού, θα δώσουν καθημερινά τον αγώνα για την καλύτερη αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Ο Έλληνας αστυνομικός βρίσκεται δίπλα στο πολίτες και στην υπηρεσία τους

Σε  ερώτηση δημοσιογράφου ως προς το αν την αναδιάρθρωση και τη μείωση του αριθμού των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας την προκαλεί το μνημόνιο, ο κ. Τριγώνης ανέφερε ότι στις αρχές Φεβρουαρίου θα αρχίσει εξελίσσεται η εφαρμογή της αναδιάρθρωσης των υπηρεσιών.

Έφη Καστραντά


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.