Πρώτη νίκη για τον Φωκικό του Σταθουλόπουλου

Πρώτη νίκη για τον Φωκικό του Σταθουλόπουλου

Οκτώβριος 30, 2018 - 11:20
0 σχόλια

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας για την 5η αγωνιστική πήρε ο Φωκικός του Χρήστου Σταθουλόπουλου που επικράτησε εκτός έδρας με 0-1 του Πιερικού.

Η ομάδα του Αρκά κεντρικού μέσου που αγωνίστηκε και πάλι στην βασική ενδεκάδα και σε όλο το 90λεπτό  έχοντας πολύ καλή απόδοση πήρε το πολύτιμο γι' αυτήν τρίποντο με τέρμα που σημείωσε ο Μεγάλος στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης.

Πιερικός (Γιάννης Μυστακίδης): Κούζας, Βερνάρδος (81΄Δαδάκος), Κραγιόπουλος Στεφ., Χατζηδίμπας, Καρτσαμπάς Θανσ., Μηλιώτης, Σκλιοπίδης, Σεχολάρι, Κωτσιαρίδης (76΄Λαμπίρης), Κραγιόπουλος Μαν., Κυπαρίσσης (66΄Καρτσαμπάς Αλ.).

Φωκικός (Νίκος Κόκκινος): Παπαδόπουλος, Αμπραχαμιάν, Ζιώγας (52΄Κουβέλης), Κοτσάι, Κουρελής, Μυράντοβ, Κυριακόπουλος, Σταθουλόπουλος, Κολοβός (89΄Μπαλαμπάνος), Χρυσαφόπουλος (46΄Μεγάλος), Χατζηστάμος (81΄Μπαντούλας).

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.