Πρώτη μέρα λειτουργίας για το ανακαινισμένο χιονοδρομικό Μαινάλου (photos)

Πρώτη μέρα λειτουργίας για το ανακαινισμένο χιονοδρομικό Μαινάλου (photos)

Φεβρουάριος 01, 2014 - 14:05
25 σχόλια

Ακολουθεί βίντεο με μια σειρά όμορφων στιγμιοτύπων από τις πίστες αλλά και από τον ανακαινισμένο χώρο του σαλέ

Ξεκίνησε σήμερα, 1η Φεβρουαρίου, η λειτουργία του χιονοδρομικού Μαινάλου, μετά από μια σειρά εργασιών μέσα από τις οποίες προέκυψε ένα πραγματικό αριστούργημα, καθώς για όσους δεν το επισκέφθηκαν όπως θα διαπιστώσετε και στις φωτογραφίες, ο νέος χώρος του σαλέ αποτελεί πλέον ένα ευχάριστο διάλειμμα για όλους τους φιλοξενούμενούς του. Ο νέος μήνας κάνει ποδαρικό με κάτι εντελώς διαφορετικό απ' τα τετριμμένα, δίνοντας ένα σημαντικό βήμα στην ώθηση του τουρισμού του τόπου μας.

Πολλοί οι επισκέπτες που κατέφθασαν στο χιονοδρομικό, για να θαυμάσουν από κοντά τις νέες, πραγματικά όμορφες αλλαγές.Το χιόνι αρκετό, ενώ αναμένεται να ρίξει και άλλο κάνοντας τις πίστες σκι για τους λάτρεις του αθλήματος αλλά και για όσους θέλουν να ζήσουν την εμπειρία ακόμα πιο ευχάριστη. Πολλοί όμως και εκείνοι, οι οποίοι προτίμησαν αντ’ αυτού να απολαύσουν ένα ζεστό ρόφημα, στο νέο ανακαινισμένο και ζεστό χώρο του σαλέ.

Τέλος, να επισημάνουμε ότι όλες οι πίστες καθώς και οι αναβατήρες, μπορούν να αξιοποιηθούν για όποιον επιθυμεί, μιας και λειτουργούν κανονικά. Απαραίτητες οι αλυσίδες, σε όλη τη διαδρομή, καθώς η χιονόπτωση δυσχεραίνει την οδήγηση. Ο δρόμος από Καρδαρά είναι καθαρός από χιόνι, αλλά ο δρόμος από τη Βυτίνα, παραμένει κλειστός για την ώρα και με τη χιονόπτωση που αναμένεται, είναι άγνωστο εάν θα υπάρξει πρόσβαση από τα οχήματα.

Video: 

youtube://v/XnEddNJlrCg


25 Σχόλια

Πολυ ωραίο το σαλε. Μπραβο παιδια... αντε νανδουμε και καποιο εναέριο λιφτ εμεις του snowboard...

<p>Χαχα! Μα καλά είναι απίστευτοι! Ελληνας στο μεγαλείο σου! Ειδα τη φωτογραφία με το δεύτερο κατάστημα ενοικιάσεων (***). Εχουν μαζέψει όλο το χιόνι και το έχουν βάλει μπροστά στο μαγαζί. Γνωρίζουμε πως υπάρχει κάποιου είδους κόντρα αλλά επίσης γνωρίζουμε πως ο νόμος προστατεύει την ύπαρξη του καταστήματος αυτού στο χώρο του χιονοδρομικού! Πολύ άσχημη η κίνηση αυτή κύριε ***. Άσχημος ανταγωνισμός! Το επόμενο σουκού μαζεύτε και σκουπίδια μπροστά από το κατάστημα ***! Πάντως γέλασα! Να στε καλά που μου υπενθυμίζετε πως έκανα καλά που έφυγα από αυτό τον τόπο που λέγεται Τρίπολη! Η κακία και ο εγωισμός δεν έχουν όριο σε αυτό τον τόπο!</p>

Απο το βιντεο οι εγκαταστσεις μια απο τα ιδια ,το σαλε πιο συγχρονο αλλα αδιαφορο.

Πολύ ωραίο το σαλέ.. σα μπαράκι εθνικής οδού.. όλο δερματίνη και κρυφο φωτισμο..τα πούπουλα λείπουν..θερμά συγχαρητηρια στο ντεκορατερ!! Όσο για την είσοδο του χιονοδρομικού πρώτη μέρα λειτουργίας του,αφήνει τον επισκέπτη άφωνο..πρέπει να βάλουν τη φωτο με τα βουνά από χιόνια & τα υψωμένα παλούκια παντού για να τη δει το πανελλήνιο και να τρέξουν όλοι μαζί να το επισκεφθούν !!!Άλπεις γιναμε!! Επιτέλους!!!

Σίγουρα οι ντεκορατέρ της περιοχής που διαβάζουν το άρθρο έχουν αλλες απόψεις. Προτάσεις έχουν να κάνουν; Μέχρι την περασμένη χρονιά το σαλέ ήταν σαν αχούρι τώρα που εσωτερικά έγινε κυριολεκτικά από την αρχή ξανά κατι σας φταίει. Μιζέρια μιζέρια μιζέρια. Τα σχόλια για την είσοδο του χιονοδρομικού με αφήνουν παγερά αδιάφορο.....

δεν είναι αναγκη να εισαι ειδικός για να καταλάβεις το προφανές: το σαλέ εγινε από την αρχή και σίγουρα "ξεβρόμισε", παράλληλα όμως είναι πράγματι σαν στάση στην Ε.Ο. , κρύο, άγευστο, άοσμο, χωρίς χαρακτήρα και σίγουρα δεν μοιάζει καθόλου με σαλέ. αλλο η καθαριότητα και η νοικοκυροσύνη και άλλο το καλό γούστο ..... για να λέμε αλήθειες...

Δηλαδή για να καταλάβω..ή χάρβαλο και καμμενο απο γνωστους αγνωστους το σαλε ή αισθητικη απο μπαρακι στην εθνική???.και βεβαιως απαγορευεται και η κριτικη διοτι ολο αυτο ειναι "μιζερια". Αλλα και μονο το γεγονος οτι η απαισιοτατη εικονα της εισοδου σας αφηνει παγερα αδιαφορο αποκαλύπτει την αισθητική σας αλλά και το ποσο σχετικος ειστε και με το σκι αλλα και με τα χιονοδρομικα κεντρα.

Να που έχουμε και διακοσμητές στην παρέα μας. Δεν έχει χαρακτήρα λέει. Ναι του λείπει ύφος. Να βάλουμε δύο τσομπάνηδες με γκλίτσες μέσα να αποκτήσει χαρακτήρα. Πω πω μιζέρια. Σπάει κόκαλα. Πως αντέχετε τους εαυτούς σας με τόση μιζέρια;

Από ότι καταλαβαίνω θα έχετε επισκεφθεί όλα τα χιονοδρομικά της υφηλίου και έτσι στην πτωχή αφεντιά μου δεν πέφτει λόγος. Γιατί δεν κάνετε στον επιχειρηματία τις προτάσεις σας; Και επαναλαμβάνω ως προς την εικόνα που λέτε για την είσοδο του χιονοδρομικού ίσως να χρειάζονται και μερικά πουρνάρια εκεί .................

Πόσο χαίρομαι που έφυγα από αυτή την πόλη!! Δηλαδή σε μερικούς εδώ σας φταίει η διακόσμηση.... Σας άρεσε καλύτερα πριν....!!δεν κοιτάτε να πάτε καμιά βόλτα εκεί να χαρείτε τη φύση και το χιόνι και να πάρει αέρα το κεφάλι σας και να πείτε και ευχαριστώ που βρέθηκε ένας επιχειρηματίας να ασχοληθεί!!! ΌΛΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ!

Καλες οι ανακαινησεις και καλες δουλειες,μπορεί να ενημερωσει καποιος για ποιο λογο ηταν τα μπαζωματα στην εισοδο του χιονοδρομικου?

Κάποιο λόγο θα έχουν και τα μπάζα στην είσοδο του χιονοδρομικού. Από ότι φαίνεται ο τζάμπας πέθανε.

Το οτι κάποιος επιχειρηματίας ανέλαβε το χιονοδρομικό και έφτιαξε και το σαλέ δεν τον κάνει αυτόματα και άγιο. Αυτό το μάζεμα του χιονιού μπροστά στο άλλο κατάστημα ξέρουμε όλοι γιατί έγινε. Παρόλο που χαίρομαι για το χιονοδρομικό,δεν μπορώ να πω μπράβο,όπως μερικοί, όταν βλέπουμε τέτοιες *** συμπεριφορές. Και φυσικά δεν ξεχνώ τα 16 χιλιάρικα όταν η προκύρηξη έλεγε ελάχιστη προσφορά 21. Ως ενεργός πολίτης οφείλω να μην ξεχνάω τόσο εύκολα!

Τα μαζεμένα χιόνια στο άλλο κατάστημα είναι μεγάλο λάθος. Αυτή η αλαλούμ κατάσταση στο χιονοδρομικό πρέπει να λήξει κάποια στιγμή και να γνωρίζουν όλοι τι ακριβώς ισχύει. Η ανακαίνιση του Σαλέ είναι μια πολύ σωστή κίνηση που είχαμε να δούμε ανάλογή εδώ και πολλά, πάρα πολλά χρόνια στο βουνό. Άλλο το ένα άλλο το άλλο.

Anonynous Δευ, 3 Φεβ 2014 - 1:00 χιλια μπραβο στον επιχειρηματια που επενδυσε και βοηθαει τον τουρισμο της αρκαδιας!!!Δεν ξερω τι γινεται με το αλλο καταστημα διπλα αλλα εαν πηρε το εργο με 16 χιλ αντι για 21( που εγω δεν ξερω ποσο το πηρε)δεν φταιει αυτος αλλα αυτοι που του το εδωσαν.Γιατι δεν το παιρνεις εσυ να κανεις επενδυση να το φτιαξεις super και να εισαι και φιλος με το διπλανο μαγαζι?? Ειμαι σιγουρος οτι θα κανεις και τη διακοσμιση τελεια και δεν θα διαμαρτηρετε κανεις!!!

και συμφωνω κακως ειναι τα χιονια μαζεμενα στο διπλα καταστημα!

...Μπάζα μπροστά απο μαγαζι το οποίο βρίσκεται σε χιονοδρομικό. Αυτό δημιουργεί πολυ άσχημη εικόνα και πολύ άσχημους συνειμούς...

Εγώ πιστευω ότι τα χιόνια τα έβαλαν εκεί για να παίρνουν φόρα τα έλκηθρα.

Τα μαζεμένα χιόνια, άκουσα από μέλος του ΕΟΣ, είπε ο επιχειρηματίας πως ήταν λάθος του υπαλλήλου που εκχιόνιζε το πάρκιν. Οκ,ας το δεχτούμε. Για εκείνα τα ρημάδια τα καρφωμένα σίδερα γύρω από το μαγαζί ήθελα να ξερα τη δικαιολογία μπορούνε να δώσουνε;

Ο ΕΟΣ δεν είναι αυτός που εχει πάει στα δικαστήρια το συγκεκριμένο κατάστημα;

Τα χιονια δεν ειναι εκει για να παιρνουν φορα τα ελκυθρα.Ειναι για να προφυλασεται το καταστημα ενοικιασεων απο τον αερα,ενω οι σιδ. πασαλοι είναι για να φένεται το χιονοδρομικό απο ψηλα οταν παιρνουν τα αεροπλανα.

Πολυ vlad dracula το σκηνικο με τους πασαλους.Ο δρακουλας που παλουκωνε τα θυματα του

Πήγα με την οικογένεια βόλτα στο χιονοδρομικό σήμερα. Το ένα κατάστημα το έχουν φράξει με αυτοκίνητα μηχανήματα χιόνια , ουτε στα έργα δε γίνονται αυτά.

Εμένα προσωπικά μου άρεσε το χιονοδρομικό. Πρώτη φορά υπήρχε τόση τάξη σε όλα και πρώτη φορά το σαλέ ήταν καθαρό και ανανεωμένο. Μέχρι τώρα όλο ψευτοανακαινίσεις του έκαναν.