Πρώτη μέρα για το 12ο Κύπελλο ΚΟΑΤ στο κολυμβητήριο της Τρίπολης (pics,vid)

Πρώτη μέρα για το 12ο Κύπελλο ΚΟΑΤ στο κολυμβητήριο της Τρίπολης (pics,vid)

Δεκέμβριος 01, 2018 - 19:00
0 σχόλια

Γέμισε με κόσμο το δημοτικό κολυμβητήριο της Τρίπολης καθώς 600 και πλέον αθλητές και αθλήτριες μαζί με προπονητές και γονείς, βρέθηκαν στην Τρίπολη στο πλαίσιο των αγώνων που διοργάνωσε ο ΚΟΑΤ. 

Δυνατές κούρσες και μεγάλος ανταγωνισμός ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του 12ου  Κυπέλλου  ΚΟΑΤ που ξεκίνησε σήμερα Σάββατο 1η  Δεκεμβρίου .

Μετά από ένα χρόνο απουσίας, ο ΚΟΑΤ υπό την έγκριση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος επέστρεψε με την κορυφαία ετήσια αγωνιστική του διοργάνωση το διήμερο 1-2 Δεκεμβρίου 2018.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα για το Σάββατο περιελάμβανε τα αγωνίσματα πρόσθιο, ελεύθερο, ύπτιο,  πεταλούδα καθώς και μικτή ατομική.

Το κύπελλο ΚΟΑΤ αποτελεί ένα από τα πρώτα τεστ για αθλητές και προπονητές για την αγωνιστική χρονιά 2018-2019, γεγονός που καταδεικνύει και την μεγάλη σημασία του για την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, καθώς και για τα μεγαλύτερα ονόματα αθλητών Αττικής και Νοτίου Ελλάδος.

Τέλος να σας υπενθυμίσουμε ότι οι αγώνες θα συνεχιστούν την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου από τις 09:00.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις που έκαναν η πρόεδρος του ΚΟΑΤ κυρία Καλαθά Χριστίνα καθώς και της Εύη Τατούλη πολιτευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας .

Video: 

ArcadiaPortal.gr 12ο Κύπελλο ΚΟΑΤ στο κολυμβητήριο της Τρίπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.