«Πρώτη» με όνειρα και φιλοδοξίες για τον Αστέρα (pics,vid)

«Πρώτη» με όνειρα και φιλοδοξίες για τον Αστέρα (pics,vid)

Ιούνιος 27, 2017 - 20:27
1 σχόλια

Με όνειρα, φιλοδοξίες και με την παρουσία των φιλάθλων του ο Αστέρας Τρίπολης πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης 27 Ιουνίου την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Ο Στάικος Βεργέτης με τους συνεργάτες του και οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν την δουλειά με στόχο την δημιουργία μιας νέας ομάδα ικανής να πρωταγωνιστήσει και να χαρίσει ξανά στους φιλάθλους της αλλά και την Αρκαδία μεγάλες επιτυχίες.

Δύο τα νέα πρόσωπα σε αυτή την πρώτη προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Ντάνι Πιτσίν Ερμόσα που λίγη ώρα νωρίτερα είχε ανακοινωθεί και επίσημα και τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη να κάνουν την παρθενική τους προπόνηση με τα κιτρινομπλέ ενώ ο Λέβι Μαντίντα θα ενσωματωθεί σε λίγες ημέρες καθώς έχει άδεια.

Από την «πρώτη» του Αστέρα Τρίπολης απουσίαζαν του Νίκος Καλτσάς, Νίκος Ιωαννίδης και Ελίνι Δημούτσος με τους τρεις Έλληνες ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στην λίστα για να αποχωρήσουν από την ομάδα.

Στις κερκίδες του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» εκτός από την παρουσία φιλάθλων ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος, οι δύο αντιπροεδροι Δημήτρης Κενές και Δημήτρης Μποροβήλος αλλά και ο τεχνικός διευθυντής των κιτρινομπλέ Νίκος Γαλανακόπουλος εκπροσωπώντας την διοίκηση.

Η πρώτη προπόνηση ξεκίνησε με χαλαρό τρέξιμο και ατομικές ασκήσεις ενδυνάμωσης ενώ στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε και το πρώτο οικογενειακό διπλό με τους ποδοσφαιριστές να χωρίζονται σε κόκκινους και μπλε το οποίο έληξε με 1-0 για τους κόκκινος με τέρμα του Κοσμά Τσιλιανίδη έπειτα από ασίστ του Ντάνι Πιτσίν.

Ακολουθεί βίντεο

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr «Πρώτη» με όνειρα και φιλοδοξίες για τον Αστέρα


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Φέτος ο Αστέρας από ότι δείχνουν τα πράγματα θα έχει μια δύσκολη χρονιά.Οι μεταγραφές κινούνται κάτω του μετρίου.Εκείνο όμως που συνεχίζεται είναι τα ψέματα ως πρός τις μεταγραφές[ ΠΧ τσόρι] Μην ξεχνάτε ότι πέφτουν τέσσερες ομάδες.Ελπίζουμε η μια από αυτές να μην είναι ο Αστέρας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.