«Πρώτη» με φιλοδοξίες και νέα πρόσωπα για τον Παναρκαδικό (pics,vid)

«Πρώτη» με φιλοδοξίες και νέα πρόσωπα για τον Παναρκαδικό (pics,vid)

Ιούλιος 31, 2017 - 21:35
5 σχόλια

Με φιλοδοξίες και με έντεκα νέα πρόσωπα ο Παναρκαδικός πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας 31 Ιουλίου την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα βρει και πάλι την ιστορική ομάδα της Τρίπολης στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Τα «βάσανα» ξεκίνησαν για τους ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού που μπαίνουν πλέον σε ρυθμούς προπονήσεων με την προετοιμασία να ξεκινά με στόχο την δημιουργία ενός νέου ανταγωνιστικού συνόλου που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και στο νέο πρωτάθλημα.

Η νέα σεζόν που μόλις άρχισε για τους πράσινους μπορεί να χαρακτηριστεί και ως μεταβατική καθώς ο Παναρκαδικός επιχειρεί την δημιουργία μιας νέας ομάδας βασισμένη πάντα στην γνωστή πετυχημένη συνταγή των τελευταίων χρόνων που αφορά νεαρούς ποδοσφαιριστές κυρίως από τις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης και έμπειρων Αρκάδων στον μεγαλύτερο βαθμό ποδοσφαιριστών.

Την εμφάνιση τους με την πράσινη φανέλα έδωσαν και 11 νέα πρόσωπα μεταξύ των οποίων 5 δανεικοί ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης , 6 υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστές και ο Απόστολος Στρέμπας που λίγη ώρα πριν από την επίσημη «πρώτη» είχε ανακοινωθεί η μεταγραφή του από τον σύλλογο.

Πιο συγκεκριμένα από τον Αστέρα Τρίπολης δανεικοί είναι οι Νάτσης, Τσιώλης, Μπινιώρης, Απειρανθήτης, και Τσέκος, δοκιμάζονται και θα κριθεί από το τεχνικό επιτελείο αν προχωρήσουν σε μεταγραφές οι Τζόρτζ (Γκανέζος), Ντρέου (Ορχομενός Λεβιδίου), Μάνος Θεοδωράκης (Ανθούσα), Αποστόλης Καναββέτας (Μαντινειακός) και Αλέμης (Άρης Τρίπολης) ενώ ο Παναρκαδικός αναμένεται να πραγματοποιήσει το επόμενο διάστημα 5 με 6 ακόμα μεταγραφές έμπειρων ποδοσφαιριστών.

Το παρών στην «πρώτη» του Παναρκαδικού πλην των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου έδωσαν και αρκετά μέλη της πράσινης διοίκησης μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος Νώνστας Ψυχογιός με τον Βασίλη Κωστόπουλο να μιλά στους ποδοσφαιριστές και να καλωσορίζει τους νέους ξεκαθαρίζοντας τους στόχους της σεζόν που έρχεται λίγο πριν ξεκινήσει η  προπόνηση εκπροσωπώντας έτσι την διοίκηση.

Το πρόγραμμα της πρώτης προπονητικής μέρας περιελάμβανε τρέξιμο, ασκήσεις  και παιχνίδια με μπάλα ενώ προς το τέλος της εβδομάδας αυτής η ομάδα θα μπει σε ρυθμούς διπλών προπονήσεων.

Ο νέος Παναρκαδικός αναμένεται να είναι πολύ ανανεωμένος σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές με το ενδιαφέρον στα μεταγραφικά να είναι έντονο αυτό το καλοκαίρι.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Πρώτη προπονηση για τον Παναρκαδικό


5 Σχόλια

21/46 πρεπει εκτος απο εμπαθης ναεισαι ασχετος και σε διατεταγμενη υπηρεσια.Γι αυτο βγαλε τοσκασμο.

Μα καλά, υπάρχει ακόμα κόσμος που υποστηρίζει (αυτόν) τον Παναρκαδικό; Θα τρελαθούμε εντελώς! Ρε χαϊβάνια, πάει ο Παναρκαδικός που ξέρατε και ξέραμε! Πέθανε ρεεεεεε! Δεν ξαναγυρνάει! Πάρτε το χαμπάρι, εσείς οι εναπομείναντες 10 ρομαντικοί-είδος υπό εξαφάνιση...

Ειδοςπρος εξαφανηση εισαι εσυ ζωντοβολοΟ Παναρκαδικος πρεπει ναφυγει απο το αρμα τουΑρμσ του Αστερα και ας πσει και τοπικο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.