«Πρώτη» με φιλοδοξίες για τον Παναρκαδικό (pics,vid)

«Πρώτη» με φιλοδοξίες για τον Παναρκαδικό (pics,vid)

Ιούλιος 29, 2019 - 18:45
0 σχόλια

Ο Παναρκαδικός το απόγευμα της Δευτέρας 29 Ιουλίου πραγματοποίησε στο γήπεδο του την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Έναρξη προετοιμασίας για το τριφύλλι που μπήκε πια και επίσημα σε ρυθμούς προπονήσεων με τους ποδοσφαιριστές του Θανάση Στάικου να τους περιμένει αρκετή και σκληρή δουλειά στην συνέχεια.

Το παρών στην προπόνηση έδωσαν και μέλη της πράσινης διοίκησης οι οποίοι υποδέχθηκαν τους ποδοσφαιριστές του Παναρκαδικού και τους ευχήθηκαν καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες για την ομάδα.

Στην πρώτη προπόνηση το παρών επίσης έδωσαν και τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας και πιο συγκεκριμένα οι νεαροί Κρεμύδας, Αντωνόπουλος και Διαμαντόπουλος, αρκετοί υπό δοκιμή που θα δοκιμαστούν και θα αξιολογηθούν και ασφαλώς οι παλιοσειρές της ομάδας.

Η πρώτη προπόνηση ξεκίνησε με ομιλία του Θανάση Στάικου στους ποδοσφαιριστές και κατευθείαν παιχνίδι με μπάλα με το πρόγραμμα της προετοιμασίας να περιλαμβάνει εκτός από τις ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ασκήσεις με μπάλα.

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε πως ξεχωριστή ήταν η στιγμή και για τους δύο νέους συνεργάτες του Θανάση Στάικου τον Τάκη Παναγούλια (βοηθός προπονητή) και τον Κώστα Λυμπερόπουλο (προπονητής τερματοφυλάκων) που επέστρεψαν στο τριφύλλι όχι ως ποδοσφαιριστές αλλά από έναν νέο διαφορετικό ρόλο.

Στις κάμερες των ΜΜΕ μίλησε ο προπονητής του Παναρκαδικού Θανάσης Στάικος εκφράζοντας την σιγουριά πως η ομάδα θα παραμείνει σε ανταγωνιστικό επίπεδο αναζητώντας παράλληλα και το βήμα παραπάνω τονίζοντας πως δεν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ ακόμα κάτι που αναμένεται να γίνει προσεχώς.

Τέλος στις κάμερες μίλησε και ο πρόεδρος του Παναρκαδικού Βασίλης Κωστόπουλος ο οποίος ζήτησε την συμπαράσταση των φιλάθλων της ομάδας στην νέα μεγάλη προσπάθεια του τριφυλλιού στην Γ' Εθνική.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Πρώτη με φιλοδοξίες για τον Παναρκαδικό


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.