«Πρώτη» με φιλοδοξίες για τον Ερμή Μελιγούς (pics)

«Πρώτη» με φιλοδοξίες για τον Ερμή Μελιγούς (pics)

Αύγουστος 17, 2019 - 22:00
0 σχόλια

Την επίσημη πρώτη του πραγματοποίησε ο Ερμής Μελιγούς το απόγευμα του Σαββάτου 17 Αυγούστου στο γήπεδο του ξεκινώντας έτσι την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Έναρξη προπονήσεων με φιλοδοξίες και υψηλούς στόχους για τον Ερμή Μελιγούς με τους ποδοσφαιριστές του Κώστα Καλογιαννίδη να ρίχνονται στα βάσανα καθώς τους περιμένει πολύ δουλειά ενόψει της συνέχειας.

Το παρών στην πρώτη προπόνηση του Ερμή Μελιγούς έδωσαν και τα 8 νέα μεταγραφικά αποκτήματα Γιώργος Μπίσσιας , Ιάσωνας Κοκκινάκος , Χρήστος Δρόσος, Κώστας Κοδέλλας, Χρήστος Σταθουλόπουλος , Νίκος Λάγκας, Δημήτρης Καρτσακλίδης αλλά και Δημήτρης Μάζης με τον Κώστα Καλογιαννίδη να βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας.

Η πρώτη προπονητική μέρα του Ερμή Μελιγούς περιελάβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης αλλά και τα πρώτα παιχνίδια με μπάλα με τους ρυθμούς στην συνέχεια να αναμένεται να ανεβαίνουν όσο περνούν οι μέρες.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.