«Πρώτη» με φιλοδοξίες για τον Αστέρα (pics,vid)

«Πρώτη» με φιλοδοξίες για τον Αστέρα (pics,vid)

Ιούλιος 01, 2019 - 19:32
1 σχόλια

 

Με όνειρα, υψηλούς στόχους και μεγάλες φιλοδοξίες ο Αστέρας Τρίπολης πραγματοποίησε στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" το απόγευμα της Δευτέρας 1 Ιουλίου την πρώτη του προπόνηση για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Για 13η συνεχόμενη χρονιά ο Αστέρας Τρίπολης είναι ο εκπρόσωπος όχι μόνο του νομού μας αλλά και ολόκληρης της Πελοποννήσου στην Super League συνεχίζοντας να αποτελεί μια από τις μεγάλες και σοβαρές δυνάμεις του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το παρών στην πρώτη προπόνηση έδωσαν παλιοί αλλά και οι Μπόρχα Φερνάντεζ και ο Κωνσταντίνος Παναγιώτου που λίγη ώρα πριν είχαν ανακοινωθεί από τα νέα πρόσωπα καθώς επίσης και η κιτρινομπλέ διοίκηση με τους Γιάννη Καυμενάκη, Γιώργο και Δημήτρη Μποροβήλο, Νίκο Γαλανακόπουλο και Χρήστο Κεννέ να παρακολουθούν από τις εξέδρες την πρώτη της ομάδας.

Να σημειωθεί πως τα υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία και θα ανακοινωθούν εντός της εβδομάδας αυτής όπως και ο νέος προπονητής Μπόρχα Χιμένεθ που αναμένεται στην χώρα μας την Τετάρτη (3/7) για να πιάσει δουλειά ενώ ο Γιάννης Κώτσιρας έχει εξασφαλίσει άδεια λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική Ελλάδος.

Η πρώτη αυτή προπόνηση ξεκίνησε με τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασεις για να ακολουθήσουν παιχνίδια με μπάλα σε μικρό χώρο ενώ την παρουσία τους έδωσαν και φίλαθλοι στις κερκίδες που χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές με τους οργανωμένους με τα συνθήματα τους να δίνουν το δικό τους χρώμα από τις εξέδρες.

Στις κάμερες μίλησαν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Δημήτρης Μποροβήλος ο οποίος ευχήθηκε υγεία και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της αλλά και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα Μπόρχα Φερνάντεζ και Κωνσταντίνος Παναγιώτου για τις πρώτες τους εντυπώσεις με την κιτρινομπλέ φανέλα.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Πρώτη με φιλοδοξίες για τον Αστέρα


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Τους παίχτες που πήρατε δεν τους ξέρει ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους.χα ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.