«Πρώτη» με φιλοδοξίες για την Δημητσάνα (pics,vid)

«Πρώτη» με φιλοδοξίες για την Δημητσάνα (pics,vid)

Αύγουστος 20, 2019 - 20:01
0 σχόλια

Την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης 20 Αυγούστου στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας η Δημητσάνα.

Η Δημητσάνα επιστρέφει στην μεγάλη κατηγορία του Αρκαδικού ποδοσφαίρου έχοντας ξεκινήσει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι ενώ το ίδιο έντονα αναμένεται να κινηθεί και στην συνέχεια με στόχο την δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου που θα είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας.

Το παρών στην πρώτη προπόνηση της Δημητσάνας από τα νέα πρόσωπα έδωσε ο Φίλιππος Σαλαπάτας ενώ ο Περικλής Βλάχος αναμένεται να ενσωματωθεί στην προετοιμασία τις επόμενες ημέρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως το μέρος στην πρώτη προπόνηση έλαβαν ο Κώστας Βλαχοκυριάκος και ο Τέλης Σαλαπάτας όπου αναμένεται να ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα αφού πρώτα ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για την  μεταγραφή τους.

Η πρώτη προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης με αρκετό τρέξιμο αλλά και τα πρώτα παιχνίδια με μπάλα με την Δημητσάνα να ετοιμάζεται για σκληρή δουλειά στην συνέχεια της προετοιμασίας της.

Τέλος στις κάμερες των ΜΜΕ μίλησαν ο προπονητής της Δημητσάνας Ανδρέας Σχίζας ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του κοιτάει ψηλά με το κεφάλι χαμηλά ενώ έκανε αναφορά και στο γηπεδικό θέμα που ταλαιπωρεί το σωματείο.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ξεκίνησε προετοιμασία η Δημητσάνα


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.