«Πρώτη» με φιλοδοξίες για την ΑΕΚ Τρίπολης (pics,vid)

«Πρώτη» με φιλοδοξίες για την ΑΕΚ Τρίπολης (pics,vid)

Αύγουστος 17, 2018 - 19:08
0 σχόλια

Με αισιοδοξία, νέα πρόσωπα, υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες η ΑΕΚ Τρίπολης πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση για την νέα αγωνιστική σεζόν το απόγευμα της Παρασκευής 17 Αυγούστου στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών.

Παλιοί αλλά και νέοι ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων τα καινούρια μεταγραφικά αποκτήματα (Κολιόπουλος, Αρδάμης, Σαλαπάτας, Δήμος), προπονητικό επιτελείο αλλά και ο κ. Νίκου πρόεδρος της ΑΕΚ έδωσαν το παρών στην πρώτη συγκέντρωση του δικεφάλου της Τρίπολης ενώ να σημειωθεί ότι υπήρξαν και κάποιες δικαιολογημένες λόγω υποχρεώσεων απουσίες όπου θα ενσωματωθούν τις προσεχείς ημέρες.

Οι κιτρινόμαυροι ρίχνονται στην δουλειά γνωρίζοντας πως τους περιμένει μια δυνατή προετοιμασία έτσι ώστε η νέα ανανεωμένη ΑΕΚ Τρίπολης να παρουσιαστεί έτοιμη με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της σε πρωτάθλημα και κύπελλο Αρκαδίας.

Η πρώτη προπόνηση περιλάμβανε τρέξιμο και ειδικές ασκήσεις φυσικής κατάστασης καθώς επίσης και μπάλα ενώ όσο περνούν οι ημέρες οι ρυθμοί και η ένταση των προπονήσεων θα ανεβαίνει.

Στις κάμερες των τοπικών ΜΜΕ μίλησε ο προπονητής της ΑΕΚ Τρίπολης Κώστας Καλογιαννίδης τονίζοντας πως επιθυμία είναι η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου που θα μπορεί να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να βγάζει νέους ποδοσφαιριστές προσθέτοντας παράλληλα και εμπειρία έτσι ώστε η ομάδα να μπορέσει να κάνει το βήμα παραπάνω.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Νίκου επισήμανε πως πάντα στόχος της ομάδας αυτής είναι να πρωταγωνιστεί και να προσπαθεί να ανταπεξέλθει σε προκλήσεις όπως αυτή την σεζόν που ξεκινά.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Ξεκίνησε προετοιμασία η ΑΕΚ Τρίπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.