«Πρώτη» για τον Α.Ο. Τεγέας (pics,vid)

«Πρώτη» για τον Α.Ο. Τεγέας (pics,vid)

Αύγουστος 19, 2019 - 19:42
0 σχόλια

Έναρξη προετοιμασίας με την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας 19 Αυγούστου στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας ο Α.Ο. Τεγέας.

Οι πράσινοι μπήκαν σε προπονητικούς ρυθμούς ξεκινώντας την νέα σεζόν με στόχο να παραμείνουν σε υψηλά ανταγωνιστικά επίπεδα και παράλληλα να προωθήσουν νέα παιδιά στον χώρο του Αρκαδικού ποδοσφαίρου.

Νέα πρόσωπα στην πρώτη του Α.Ο. Τεγέας ο καινούριος προπονητής Κώστας Ηλιόπουλος με την άμεσο συνεργάτη του Παναγιώτη Δούκα καθώς επίσης και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα Βασίλης Γκίτζιας και Βασίλης Δούκας.

Η προπόνηση ξεκίνησε με ολιγόλεπτη ομιλία του Κώστα Ηλιόπουλου και στην συνέχεια ακολούθησαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τα πρώτα παιχνίδια με μπάλα σε μικρό χώρο με τους Τεγέατες να γνωρίζουν πως τους περιμένει αρκετή δουλειά από εδώ και στο εξής.

Στις κάμερες των τοπικών ΜΜΕ μίλησαν οι ποδοσφαιριστές Χρήστος Καραμπέτσος, Γιάννης Κωνσταντόπουλος και Πέτρος Πλαντζάς και εκ μέρους της διοίκησης ο υπεύθυνος τύπου Γιάννης Χασάπης τονίζοντας την αναγκαιότητα επιστροφής της ομάδας στην φυσικής έδρα στο γήπεδο της Τεγέας.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Πρώτη προπόνηση για τον ΑΟ Τεγέας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.