«Πρώτη» για τις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης

«Πρώτη» για τις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης

Ιούλιος 17, 2018 - 12:19
2 σχόλια

Πρώτη συγκέντρωση και πρώτη για την νέα αγωνιστική χρονιά για τις κιτρινομπλέ ακαδημίες το απόγευμα της Δευτέρας 16 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης''.

Το μέλλον του Αστέρα Τρίπολης είναι εδώ με τις προπονήσεις πια και την προετοιμασία να ξεκινάνε με τα παιδιά να τα περιμένει πολύ και σκληρή δουλειά με στόχο βεβαίως την συνεχή τους βελτίωση.

Έτσι λοιπόν στις προπονητικές εγκαταστάσεις του ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης'' παλιά αλλά και νέα παιδιά έδωσαν το παρών κυνηγώντας το δικό τους όνειρο στον χώρο του ποδοσφαίρου μέσω του Αστέρα Τρίπολης.

Η πρώτη αυτή μέρα  περιελάμβανε ομιλία από τους προπονητές, αρκετό τρέξιμο αλλά και τα πρώτα παιχνίδια με την προετοιμασία να περιλαμβάνει για την συνέχεια πολύ και σκληρή καθημερινή δουλειά.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

13:55 πες και σε μερικούς άλλους παρόμοιους σχολιαστές ότι αν δεν θέλετε να γίνετε βοηθοί σε καμιά μοδίστρα (κόψιμο - ράψιμο - προσαρμογή), υπάρχει και η CINECITTA με βασικό χορηγό τη Cosa Nostra, όπου μπορείτε να γράψετε ένα βιωματικό σενάριο με θέμα : L' egoismo ferito, l' irresistibile. Λυσσασμένα σκυλιά δαγκώνουν τους πάντες στο πέρασμά τους. Επίσης, μπορείτε να είστε βασικοί ομιλητές σε ημερίδα με θέμα : Πώς τό να γίνεσαι αντιπαθής ανάγεται σε επιστήμη ; Τέλος, μην ανησυχείτε εγώ θα φύγω από την πόλη, αλλά θα είναι μέρα. Εσείς θα φύγετε κάποια στιγμή νύχτα για να γλυτώσετε τις κλωτσιές.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.