«Πρώτη» για τα κορίτσια του Άρη Τρίπολης (pics,vid)

«Πρώτη» για τα κορίτσια του Άρη Τρίπολης (pics,vid)

Αύγουστος 29, 2016 - 20:32
0 σχόλια

Την πρώτη της συγκέντρωση ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας 29 Αυγούστου η γυναικεία ομάδα του Άρη Τρίπολης στις εγκαταστάσεις του ‘’Play Time’’.

Οι κιτρινόμαυρες μπαίνουν σε προπονητικούς ρυθμούς και ετοιμάζονται για την δεύτερη συνεχόμενη παρουσία τους στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών της ΕΠΟ έπειτα από την επιτυχημένη περσινή σεζόν.

Διοίκηση, προπονητικό επιτελείο και ασφαλώς οι παίχτριες έδωσαν το παρών σε αυτή την πρώτη συγκέντρωση του Άρη Τρίπολη με την αισιοδοξία και το χαμόγελο για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά να είναι έκδηλα στα πρόσωπα των ανθρώπων της οικογένειας του Άρη Τρίπολης.

Μοναδικό νέο πρόσωπο η νεαρή τερματοφύλακας από την Λακωνία Δέσποινα Καβούρη η οποία μαζί με τις παλαιότερες παίχτριες υπόσχονται μια νέα συναρπαστική σεζόν με πολύ ποδόσφαιρο και συγκινήσεις.

Αρχικά υπήρξε ομιλία από προς της παίχτριες από τον πρόεδρο του Άρη Τρίπολης Γιάννη Τζόρβα αλλά και τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Καζαντζίδη για να κανονιστούν οι ώρες των προπονήσεων και γενικότερα του προπονητικού προγράμματος που θα ακολουθηθεί και στην συνέχεια της προετοιμασίας και αμέσως μετά οι κιτρινόμαυρες πάτησαν για πρώτη φορά χορτάρι και πραγματοποίησαν το πρώτο τους για την εφετινή σεζόν οικογενειακό διπλό.

Για την νέα χρονιά που ξεκινά, τους στόχους του στο νέο πρωτάθλημα και την πρώτη προπόνηση μίλησαν ο προπονητής του Άρη Τρίπολης Γιώργος Καζαντζίδης ενώ εκπροσωπώντας τις παίχτριες του Άρη Τρίπολης η Πένυ Αναστοπούλου και η Λαμπρινή Γεωργακοπούλου δίνοντας παράλληλα και μήνυμα στήριξης προς τον φίλαθλο κόσμο της πόλης.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr «Πρώτη» για τα κορίτσια του Άρη Τρίπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.