Πρώτη ανοιχτή Νομαρχιακή Συνέλευση του Κινήματος Αλλαγής στην Τρίπολη (pics,vid)

Πρώτη ανοιχτή Νομαρχιακή Συνέλευση του Κινήματος Αλλαγής στην Τρίπολη (pics,vid)

Ιούνιος 07, 2018 - 22:19
9 σχόλια

Η παρουσίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του «Κινήματος Αλλαγής» Αρκαδίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Ιουνίου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Το Κίνημα Αλλαγής Αρκαδίας μετά την συγκρότηση των οργάνων του διοργάνωσε ανοικτή πολιτική εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον εκπρόσωπο τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλο Χρηστίδη.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ο γραμματέας της Νομαρχιακής επιτροπής για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη κ. Άρχοντας, παλιά και νέα στελέχη της παράταξης, ο δήμαρχος Τρίπολης, αντιδήμαρχοι και ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του δήμου Τρίπολης Κ.Τζιούμης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε λίγο μετά τις 19:30 με τον υπεύθυνο Τύπου κ. Ανδρέα Συρεγγέλα να καλωσορίζει τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση. Επειτα τον λόγο έλαβε η γραμματέας της νομαρχιακής κυρία Καπογιάννη, όπου και παρουσίασε την νέα ομάδα της παράταξης που θα κατευθυνθεί  στις εκλογές.

Λίγο πριν ανέβει στο βήμα ο βασικός ομιλητής, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Στάμου, μίλησε για την οικονομική κρίση και για το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ που ;όπως τόνισε εξαπάτησε του πολίτες.

Ο κ. Παύλος Χρηστίδης αρχικά καταδίκασε την επίθεση κουκουλοφόρων στο γραφείο του Μιλτ. Βαρβιτσιώτη αναφέροντας ότι αυτός είναι ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα της ασύδοτης βίας.

Μεταξύ άλλων μίλησε για εθνική συνεννόηση, η οποία όπως ανέφερε δεν μπορεί να επιτευχθεί με την παρούσα κυβέρνηση.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Πρώτη ανοιχτή Νομαρχιακή Συνέλευση του Κινήματος Αλλαγής στην Τρίπολη


9 Σχόλια

ΠΑΥΛΗΣ....ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ...ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ....ΠΑΡΗΣ....ΤΖΙΟΥΜΗΣ....ΤΣΙΑΜΑΣ...ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ***........ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΥΡΙΟΙ...!!!

Αμα εβαζαν κανα κουμπαρα στη πορτα για να μαζευτουν τα 220 μυρια που χρωστανε ,δεν θα εμφανιζοτανε κανενας .....

@16:35 εδώ είναι η μαγκιά. Τα 220 μύρια τα χρωστάει το ΠΑΣΟΚ, όχι το Κίνημα Αλλαγής. Δυο διαφορετικά κόμματα, δυο διαφορετικά νομικά πρόσωπα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.