Το πρωθυπουργικό αεροσκάφος απογειώθηκε για να σωθεί ένα αγοράκι

Το πρωθυπουργικό αεροσκάφος απογειώθηκε για να σωθεί ένα αγοράκι

Νοέμβριος 26, 2015 - 17:30
0 σχόλια

Έναν μικρούλη από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος γεννήθηκε πρόωρα και αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του, μεταφέρθηκε στη Γαλλία με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, έδωσε μάχη για τη ζωή του για τέσσερις μήνες και γύρισε στην αγκαλιά των δικών του.

Όπως γράφει η «Εφημερίδα», το παιδί γεννήθηκε πρόωρα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Ωστόσο λόγω της προωρότητάς του αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα μάτια του και οι γιατροί στην Ελλάδα ανέφεραν πως η πάθηση δεν ήταν δυνατόν να αντιμετωπιστεί σε νοσοκομείο της χώρας. Έτσι, το παιδί έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Γαλλίας. Εξαιτίας όμως της προωρότητάς του ο γιατρός της Γαλλίας συνέστησε να πραγματοποιηθεί η διακομιδή αεροπορικώς σε θερμοκοιτίδα.

Οι γονείς του μικρού ζήτησαν υποστήριξη από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τη διακομιδή και ύστερα από πολλές προσπάθειες, με την παρέμβαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, η διακομιδή του βρέφους και των γονέων του, με συνοδεία εθελοντή γιατρού και διασώστη του οργανισμού πραγματοποιήθηκε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και ο μικρός έφτασε ασφαλής στο νοσοκομείο της Γαλλίας.

(Φωτογραφία: Eurokinissi)

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.