Πρώτες Βουδούρη και Λαμπροπούλου στο Ξυλόκαστρο

Πρώτες Βουδούρη και Λαμπροπούλου στο Ξυλόκαστρο

Οκτώβριος 15, 2018 - 14:02
0 σχόλια

Ένα ακόμα τουρνουά, δύο ακόμα επιτυχίες για τις αθλήτριες του ομίλου μας Λαμπροπούλου Σήλια και Βουδούρη Μιλένα. Στο 22ο τουρνουά open του Ξυλοκάστρου τα κορίτσια του ομίλου μας αγωνίστηκαν στην κατηγορία, τόσο των διπλών γυναικών, όσο και των μικτών διπλών. Πιο συγκεκριμένα:

Την 1η θέση κέρδισαν στα διπλά των γυναικών η Βουδούρη με την Λαμπροπούλου επικρατώντας διαδοχικά μέχρι τον τελικό των Καπετάνου – Καρακούση και Ιωαννίτη – Καρτέρη με 2-0 σετ. Στον τελικό αντιμετώπισαν και κέρδισαν δύσκολα με 2-1 σετ των Αναγνωστοπούλου – Νικολοπούλου, κερδίζοντας την 1η θέση.

Στα μικτά διπλά η Λαμπροπούλου με συμπαίκτη τον Λιακόπουλο Φώτη κέρδισαν την 2η θέση του τουρνουά χάνοντας με 2-0 σετ στον τελικό από το ζευγάρι των Παπακυριάκου και Κίσσα. Μέχρι τον τελικό επικράτησαν των Κόρκά – Μανούκα και Παπαδιά – Αναγνωστοπούλου με 2-0 σετ.

Πολλά συγχαρητήρια από την οικογένεια της ΑΕΚ Τρίπολης στις δύο αθλήτριές μας αλλά και στην προπονητική τους ομάδα. Καλή συνέχεια στην δύσκολη συνέχεια του έτους, χωρίς τραυματισμούς και με πάθος για δουλειά!


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.