Πρωταθλήτριες κορασίδων τα κορίτσια του Πελασγού (photos + video)

Πρωταθλήτριες κορασίδων τα κορίτσια του Πελασγού (photos + video)

Απρίλιος 14, 2015 - 22:00
0 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (14/4)  στο κλειστό γυμναστήριο Μεγαλόπολης ο τελικός του πρωταθλήματος κορασίδων ανάμεσα στις ομάδες του Πελασγού και του ΣΕΦΑ Αρκαδικού.

Η ομάδα του κορασίδων του Πελασγού Μεγαλόπολης επικράτησε της αντίστοιχης ομάδας του Αρκαδικού με σκορ 55-30 και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια και ταυτόχρονα κέρδισε το εισιτήριο για την συμμετοχή της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν κοντά στο σκορ όμως τα κορίτσια του Πελασγού έχτιζαν σταδιακά διαφορές και είχαν τον έλεγχο του αγώνα με όπλο τους την πιεστική άμυνα αλλά και τις σωστές επιθέσεις.

Τα κορίτσια του Αρκαδικού προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως η ομάδα της Μεγαλόπολης είχε τις λύσεις και με κορυφαία  όλων την Παναγιώτου με 18 πόντους και δύο τρίποντα έφτασε στην νίκη και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης οι δύο ομάδες εισέπραξαν το ζεστό χειροκρότημα από την εξέδρα και φυσικά οι κορασίδες του Πελασγού  σήκωσαν στον ουρανό του ΔΑΚ Μεγαλόπολης το τρόπαιο.

Δεκάλεπτα: 16-11, 30,18, 41-25, 55-30

Πελασγός Μεγαλόπολης: Μπούρα, Χρανιώτη 2, Παναγιώτου 18 (2), Αριδά 2, Τζανετοπούλου, Αγγελοπούλου, Παπαγγελή 6, Τσιντώνη 6, Σεφέρου 11, Σταβαράκη, Μιχολιά 3, Καντέλη 7

Αρκαδικός: Νταμαδάκη, Αλέμη Κ., Φιλιπποπούλου 4, Αντωνίου 2, Ζωγόγιαννη, Ανδριανοπούλου, Αλέμη Α., Μπέκα 8, Χαλκά, Σμυρνιώτη 3, Τερζή 5, Νασιάκου 8

 

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Ο τελικός κορασίδων Πελασγός-Αρκαδικός


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.