Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Μαρία Κωνσταντά από το Λεωνίδιο στο TaeKwon Do

Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Μαρία Κωνσταντά από το Λεωνίδιο στο TaeKwon Do

Μάρτιος 04, 2015 - 12:03
0 σχόλια

H Μαρία Κωνσταντά κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα TKD Ανδρών - Γυναικών - Εφήβων - Νεανίδων που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη από τις 27 Φεβρουαρίου έως τη 1η Μαρτίου 2015.
Η αθλήτρια από το Λεωνίδιο που αγωνίζεται με τον Α.Σ. Ζέας Πειραιά, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και αξίζει να σημειωθεί ότι στον ημιτελικό απέκλεισε εύκολα το φαβορί στην κατηγορία (52-58), την περυσινή παγκόσμια πρωταθλήτρια!

Ταυτόχρονα, πήρε την πρόκριση για την Εθνική ομάδα και θα αγωνιστεί στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στην Άντρια της Ιταλίας από 27 Απριλίου - 3 Μαΐου 2015.
Στον Α.Σ. Ζέας, που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αναδείχτηκε πρώτος σύλλογος στην Ελλάδα στα μετάλλια, αγωνίζονται τρεις ακόμη αθλητές από το Λεωνίδιο οι οποίοι έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, και είναι οι: Νικόλαος Καττής, Αθανάσιος Σαρρής και Τριαντάφυλλος Κωνσταντάς.

Ο Νικόλαος Καττής κατέλαβε τη 2η θέση στην κατηγορία -51, ο Αθανάσιος Σαρρής στην κατηγορία έως 45 αποκλείστηκε από τον δις πρωταθλητή Ελλάδας και ο Τριαντάφυλλος Κωνσταντάς σε μία από τις πιο δύσκολες κατηγορίες με τις περισσότερες συμμετοχές (έως 57), έχασε στον τρίτο αγώνα οριακά στον πόντο.
Αξίζουν συγχαρητήρια στους αθλητές από το Λεωνίδιο που κάνουν αυτό που αγαπούν με μεγάλη επιτυχία παρά τις αντίξοες συνθήκες, καθώς παράλληλα με τις αυξημένες υποχρεώσεις τους στο σχολείο, κάθε εβδομάδα προπονούνται στον Πειραιά με την καθοδήγηση του προπονητή τους στον Α.Σ. Ζέας  κ. Στυλιανού Λιβάνιου (5 DAN).

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και στον κ. Βαγγέλη Αργύρη, Διαιτητή Β' κατηγορίας 3 DAN του Α.Γ.Σ. Άμιλλα Ιλίου, που υπό τις οδηγίες του κ. Λιβάνιου βοηθάει τους αθλητές στις προπονήσεις που γίνονται στο Λεωνίδιο.

Από το leonidion.gr


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.