Πρωταθλητής Ελλάδας ο Ζωγραφάκης της ΑΕΚ Τρίπολης στο τένις

Πρωταθλητής Ελλάδας ο Ζωγραφάκης της ΑΕΚ Τρίπολης στο τένις

Νοέμβριος 20, 2017 - 17:02
0 σχόλια

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στην κατηγορία του 40+ κατέκτησε ο αθλητής της ΑΕΚ Τρίπολης Ζωγραφάκης Δαβίδ. Οι αγώνες έγιναν στις εγκαταστάσεις του ACE στην Αττική και ο αθλητής του ομίλου μας πέτυχε για ακόμη μια φορά μια πάρα πολύ σημαντική διάκριση.

Στον αγωνιστικό τομέα ο Δαβίδ στο 16άρι κυρίως ταμπλό ξεκινώντας ως no2 του ταμπλό με 267 βαθμούς αντιμετώπισε νικηφόρα στον πρώτο γύρο τον Κουνέλη με 2-0 σετ (62,63). Στην οκτάδα αντίπαλός του ήταν ο Φραγκάκης, τον οποίο και κέρδισε με 2-1 σετ (61, 46, 10-8). Στη ημιτελική σειρά ο Ζωγραφάκης επικράτησε του Πολυδάκη με 2-0 σετ (76, 76) και στον μεγάλο τελικό του Καλογερόπουλου με 2-0 σετ (75, 64).

Ή συγκεκριμένη επιτυχία του αθλητή μας Ζωγραφάκη Δαβίδ ήταν μια από τις μεγαλύτερες μέχρι στιγμής με την συνέχεια να γίνεται όλο και πιο ελκυστική μιας και τα τουρνουά γίνονται ολοένα και πιο δυνατά προς το τέλος της χρονιάς.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα

Πολλά συγχαρητήρια Δαβίδ και κάθε επιτυχία στην συνέχεια!


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.