Πρωτάθλημα Νέων S.L. : Αστέρας Τρ.-Λεβαδειακός 1-2 (photos και video)

Πρωτάθλημα Νέων S.L. : Αστέρας Τρ.-Λεβαδειακός 1-2 (photos και video)

Μάιος 12, 2012 - 19:09

Ηττήθηκε η ομάδα νέων (Κ-20) του Αστέρα στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος από τον Λεβαδειακό 1-2, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στο σκορ με τον Σπ. Νικολίτσα μόλις στο 18ο λεπτό.
 

Σε εκείνο το σημείο του παιχνιδιού ο Σαραντόπουλος σέντραρε από αριστερά και ο Νικολίτσας με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λεβαδειακού.

Στο 71΄ο Λεβαδειακός ισοφάρισε (1-1) με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πέππα, ενώ στο 77’ ο Σταθόπουλος με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Αστέρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κοντοπίδη διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα (1-2).

Το παιχνίδι είχε ρυθμό και φάσεις σε όλη τη διάρκεια του, με χαρακτηριστικό τα δύο δοκάρια που είχαν Αστέρας και Λεβαδειακός στη διάρκεια του 90λεπτου. Ο Αστέρας είχε ένα δοκάρι στο 52’ σε πλασέ του Λούβρη και ο Λεβαδειακός είχε ένα δοκάρι σε σουτ του Κυπραίου στο 49ο λεπτό.

Ο Αστέρας τερμάτισε στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα συγκεντρώνοντας 37 βαθμούς.

Διαιτητής: Γεωργ. Αγγελάκος που απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη τον Ζάννα στο 64ο λεπτό.
Αστέρας: Κοντοπίδης, Ελ. Στασινόπουλος, Μηλιώτης, Καστριτσέας, Παπαδημητρίου (69’ Ταμάμης), Αναστασόπουλος, Λούβρης, Δ. Στασινόπουλος (80’ Κατσαρός), Γιώτσας, Σπ. Νικολίτσας, Σαραντόπουλος (80’ Καρυδόπουλος).
Λεβαδειακός: Τράκας, Σταθόπουλος (90’ Ταφάι), Γκριτζάπης, Ζάννας, Παναγόπουλος, Ζιάκας, Πέππας, Βελέντζας (64’ Χότζα), Κυπραίος, Σακκάς (90’ Τσακανίκας), Λέσι.

 

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/XUzzYTJPc3o