Προτάθηκε ο Ζαντέρ στον Αστέρα

Προτάθηκε ο Ζαντέρ στον Αστέρα

Ιούνιος 05, 2018 - 10:43
0 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται στην αναζήτηση αριστερού μπακ που θα καλύψει το κενό του Κώστα Γιαννούλη και εκτός από τους τρεις Αργεντινούς (Ζάρατε, Πανταλεόνε, Ντιάρτε) που εξετάζονται προτάθηκε και ο Βραζιλιάνος Ζαντέρ.

Ο Ζαντέρ αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο με την φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού είναι 30χρονών, μπορεί να αγωνιστεί σε όλη την πλευρά αλλά και στον κεντρικό άξονα και την φετινή σεζόν μετράει στον 38 συμμετοχές με 5 γκολ και 4 ασίστ.

Ο Βραζιλιάνος άσος εκτός από τον Απόλλωνα Λεμεσού στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μορεϊρένσε και Ντεσπορτίβο Άβες και πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση καθώς διαθέτει πολύ καλά αγωνιστικά χαρακτηριστικά.

Ο ποδοσφαιριστής είναι σε διαμάχη με τον Απόλλωνα λόγω και ενός πειθαρχικού παραπτώματος πριν τον τελικό κυπέλλου Κύπρου με την ΑΕΚ Λάρνακας σχετικά με τα χρόνια συμβολαίου του καθώς υποστηρίζει ότι είναι ελεύθερος σε αντίθεση με την ομάδα της Λεμεσού που κάνει λόγο για συνεργασία ενός ακόμη έτους.

Το όλο θέμα γύρω από τον Ζαντέρ και τον Αστέρα Τρίπολης φέρνει στο φως της δημοσιότητας η αθλητική εφημερίδα ''SportTime'' και μένει να δούμε ποια θα είναι η κατάληξη το επόμενο διάστημα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.